Afbeelding
Polar Bears

Polar Bears en hoofdsponsor staan stil bij internationale vrouwendag

8 maart 2021 om 12:54 Maatschappelijk

EDE Vrouwen staan vandaag in de schijnwerpers, tijdens internationale vrouwendag. Waterpolovereniging Polar Bears uit Ede en hoofdsponsor KING RootBarrier en Polar Bears lieten dat niet zomaar aan zich voorbijgaan. 

De hoofdsponsor verraste de vrouwenploeg met een passend cadeau. ,,Het is een cadeau waaruit de boodschap spreek dat we de inzet van het team enorm waarderen en gewoon heel erg blij met ze zijn”, aldus Pascalle Lahay, de directeur van KING. Het cadeau is een waxinelichtje met een persoonlijke boodschap. Als het waxinelichtje brandt, dan verschijnt de boodschap in het kaarsje.

In oktober 2019 werd KING de hoofdsponsor van de damesploeg. Het bedrijf KING RootBarrier is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en distributie van duurzame (nonwoven) oplossingen tegen wortelopdruk, onkruid voor de professionele groenvoorziening en de grond-, weg- en waterbouw.

De waardering is wederzijds volgens de hoofdcoach van de ploeg, Evangelos Doudesis. ,,Prachtig dat onze hoofdsponsor onze dames op deze wijze een hart onder de riem steekt. Daar zijn we hen heel erg dankbaar voor. Het is fijn om zo’n betrokken hoofdsponsor te hebben.”

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie