Afbeelding
Theo Beumer

Zaalvoetbalcompetitie A-categorie wordt niet meer hervat

10 maart 2021 om 16:19 Voetbal

EDE ZVV Ede, uitkomende in de landelijke eerste divisie, is klaar met het zaalseizoen. De KNVB heeft zojuist bekend gemaakt dat de zaalvoetbalcompetities in de Categorie A dit seizoen niet meer worden hervat. 

Eip Janssen

De deadline op de routekaart van de KNVB hiervoor is met het verlengen van de coronamaatregelen door het kabinet tot en met 30 maart niet langer haalbaar. Van de zaalvoetbalcompetities in de Categorie B was eerder al bekend dat deze niet meer zouden worden voortgezet.

Dit betekent dat er geen promotie/degradatie zal plaatsvinden. ZVV Ede, voor de coronabreak de derde plaats bezettend, mag zich richten op de KNVB Regio Cup.

KNVB Regio Cup Voor alle teams (veld- en zaalvoetbal) waarvan de competitie niet wordt hervat, organiseert de KNVB de KNVB Regio Cup. Deze regionale competities zonder promotie of degradatie starten zodra het spelen van wedstrijden weer wordt toegestaan door het kabinet. Voor de startdatum van de KNVB Regio Cup wordt tevens rekening gehouden met de trainingsperiode die nodig is om weer wedstrijdfit te worden.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie