Afbeelding
Esther Schoeman

Samenwerking Bochane Groep en CTS IT

15 maart 2021 om 13:37 Zakelijk Deel je nieuws

Bochane en Boekhorst connecten met nieuwe IT-partner CTS IT.

Bochane en Boekhorst hebben sinds vorige maand een nieuwe IT partner gevonden in CTS IT. Thijs Bochane, directeur Bochane, zegt: “Met deze samenwerking zetten we een grote stap in de richting van verdere digitalisering van onze dienstverlening. Onze ambitie is om onze klanten verder te brengen. Niet voor niets is onze slogan ‘Als je vooruit wil’”. CTS IT gaat ruim 500 werkplekken faciliteren.

“CTS IT is gespecialiseerd in digitale transformatie. Samen bepalen we de juiste richting en de snelheid van de transformatie die gewenst is voor Bochane. Net als bij auto’s gaat het ook bij IT om duurzaamheid, functionaliteit en veiligheid. Met onze IT-oplossingen kunnen wij een wezenlijke bijdrage leveren aan de ambitie van Bochane”, aldus Hannes de Paauw, directeur CTS IT.

CST IT

Met een enthousiast team van ca. 25 mensen ontzorgt de Edese IT dienstverlener diverse organisaties bij IT vraagstukken. CTS staat voor 'Connect, Treasure, Simplify'. Deze waarden heeft het bedrijf hoog in het vaandel staan. CTS IT richt zich bij haar klanten op optimale begeleiding bij digitale transformatie.

Bochane Groep

Bochane is officieel dealer van Renault, Dacia en Nissan met 14 vestigingen. Daarnaast heeft Bochane een leasemaatschappij en een autoverhuurbedrijf.

Boekhorst Autoschade is een familiebedrijf met ruim 75 jaar ervaring in kwalitatief hoogwaardig schadeherstel en eveneens met 14 vestigingen onderdeel van de Bochane Groep.
 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie