Gelder Thuiszorg zoekt medewerkers.
Gelder Thuiszorg zoekt medewerkers. Eigen foto
Advertorial

‘Meer dan alleen degene die het huis schoonmaakt’

17 maart 2021 om 18:07 Zakelijk

EDE Iedereen vindt het fijn om een schoon en opgeruimd huis te hebben. Maar wat als je het (tijdelijk) zelf niet meer kan? Dan staan de vertrouwde gezichten van Gelder Thuiszorg klaar om hiermee te helpen.

Voor veel cliënten zijn de huishoudelijk hulpen van Gelder Thuiszorg meer dan alleen degene die het huis komt schoonmaken. Ze zijn voor veel cliënten een belangrijke schakel naar de buitenwereld.

Gelder Thuiszorg heeft een gunning wmo in de gemeente Ede. Wegens de aanhoudende zorgvraag zoeken wij medewerkers huishoudelijke verzorging om ons nieuwe team te komen versterken.

VERTROUWENSBAND De ervaring in de andere regio’s van Gelder Thuiszorg leert dat ze zoveel meer voor de cliënten zijn dan alleen iemand die het huis komt schoonmaken. Juist doordat huishoudelijke hulpen wekelijks meerdere uren achter elkaar bij cliënten over de vloer komen, ontstaat er een vertrouwensband. Dit maakt hen niet alleen vertrouwde gezichten voor de cliënt, maar ook een belangrijke schakel in de zorg.

COÖRDINATOR Gelder Thuiszorg werkt met één vast aanspreekpunt voor medewerkers en cliënten. De vestigingscoördinator zorgt indien nodig dat er overleg is met alle betrokkenen zodat er optimaal kan worden afgestemd op de zorgvraag.

Huishoudelijke Hulp nodig? Neem gerust contact met Gelder Thuiszorg op! De organisatie werkt nauw samen met het Wmo-loket van gemeente Ede. Eigenlijk zijn ze een verlengstuk van de belangrijkste leefomgeving van de cliënten, namelijk thuis.

Of ben jij de persoon die samen met ons in Ede een goed en professioneel team wilt gaan neerzetten, goede huishoudelijke zorg bieden aan thuiswonende inwoners van de gemeente, om een schoon en leefbare omgeving te creëren en te houden! Dan zoeken we jou!

Gelder Thuiszorg zorg kenmerkt zich door persoonlijke aandacht en korte lijnen.

Gelder Thuiszorg Ede, Laan der Verenigde Naties 88A, 6716 JE Ede (uitsluitend aanwezig op afspraak), Telefoonnummer: 0318-745018, Jacqueline van Geel (vestiging coördinator Ede), Jacqueline@gelderthuiszorg.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie