Edgar Kruyning met zijn nieuwe boek
Edgar Kruyning met zijn nieuwe boek Audrey Kruyning

Edgar Kruyning brengt nieuw boek uit

Algemeen Deel je nieuws

Doe ff rustig! luidt de titel van het boek van de eigenaar/oprichter van Budo Academy Physical. Edgar heeft inmiddels al 12 boeken geschreven waarvan drie op het persoonlijk ontwikkelingsvlak. Het boek is heel makkelijk leesbaar en voor een groot publiek toegankelijk.

Het boek gaat over een uitzonderlijk levensverhaal van een echtpaar met een rijke ervaring op het hoogste strijdtoneel van de Oosterse krijgskunsten. Letterlijk en figuurlijk hebben Edgar en zijn vrouw Audrey de klappen van het leven opgevangen en laten in dit boek het achterste van hun tong zien. Wanneer ze het roer zakelijk en privé drastisch omgooien, ontdekken ze de magie van rust en overzicht in hun leven. Dit heeft geleid tot de lijfspreuk: doe ff rustig!

Audrey was jarenlang één van de CFO’s van Rabobank Nederland en verantwoordelijk voor een budget van 800 miljoen euro. Daarnaast had ze een glansrijke topsportcarrière in Judo en Mixed Martial Arts. Edgar werd opgeleid in Japan en groeide uit tot één van de hoogst en meest gegradueerde vechtsportmeesters ter wereld.

De principes van de martial arts vormen de basis voor de methode ZIE HET, DOE HET EN DEEL HET. Een overzichtelijk stappenplan waarmee ook jij kunt loskomen van de ratrace en de stuurman wordt én blijft van je eigen leven.

Edgar Kruyning (1969) is grootmeester en een autoriteit op het gebied van martial arts, ontwikkelt als ondernemer methodes voor trainings- en coachingsdoeleinden en heeft naast de Budo Academy ook nog een eigen coaching & trainingsbureau. Om Doe ff rustig! te bestellen stuur een mail naar info@sstrong.nl 

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
TTV Ede verliest ook tweede wedstrijd tegen een topper
PREMIUM
Afbeelding
DTS Ede haalt opgelucht adem
PREMIUM
Afbeelding
Bennekom met de borst voor uit naar koploper Scherpenzeel
advertentie