Wouter Dros van Autobedrijf H. Kroon.
Wouter Dros van Autobedrijf H. Kroon. Eigen foto

Maak een proefrit in de Suzuki Vitara bij Autobedrijf H. Kroon

25 maart 2021 om 16:00 Zakelijk

EDE Autobedrijf H. Kroon is al jaren een begrip in Ede. De betrouwbare garage is Suzuki-dealer, maar ook gespecialiseerd in verkoop en onderhoud van alle merken.

Verkoper Wouter Drost deelt graag wat nieuwtjes: ,,Een van de modellen die bij onze klanten goed in de smaak valt is de Suzuki Vitara Smart Hybrid. Deze stoere SUV heeft een slimme hybride-aandrijving om het brandstofverbruik en de uitstoot te beperken. En vanaf heden is er ook een Vitara Smart hybrid met automaat leverbaar. De Vitara is een echte aanrader. Betrouwbaar, veilig, zuinig en met een trekgewicht van wel 1500 kg ook een echte trekauto voor uw caravan. Op dit moment krijgt u bij aanschaf van de Vitara een extra inruilvoordeel van 1500 euro. Deze actie loopt tot en met 30 april. Een proefrit maken is op afspraak mogelijk.”

GARANTIE Autobedrijf H. Kroon heeft nog een mooie actie, laat Drost verder weten: ,,De garantietermijn voor alle nieuwe Suzuki-modellen is verlengd van drie naar zes jaar. Maar deze garantietermijn is met onze scherpe verzekering zelfs uit te breiden naar tien jaar. Dat geldt ook voor de Suzuki-occasions die wij verkopen. Voor u een mooi extra stukje zekerheid. Vraag gerust naar de precieze voorwaarden. We beschikken altijd over een ruime gevarieerde voorraad verschillende merken en modellen. En als uw droomauto er niet tussen staat, gaan wij gewoon voor u op zoek.” De showroom is open op afspraak, maar online, via app en zelfs via FaceTime staat het team ook graag voor u klaar.

Autobedrijf H. Kroon, Verlengde Maanderweg 97 in Ede, T: 0318-616111, M: 06-46128780, E: info@suzukikroonede.nl, I: www.suzukikroon.nl

Dit is een artikel uit magazine De Etalage, dat woensdag 24 maart als bijlage is verschenen bij Ede Stad.nl. Uw bedrijf ook in de schijnwerpers in onze kranten en op onze websites? Bel voor gratis media-advies met Frans de Kleuver (f.d.kleuver@bdu.nl / 06-55780474) en Dick van Laar (d.v.laar@bdu.nl / 06-55706843).

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie