Afbeelding
Ted Walker

Politie en brandweer massaal uitgerukt vanwege vreemde lucht bij woning

25 maart 2021 om 20:33 Overig

BENNEKOM De politie is donderdagavond met meerdere eenheden uitgerukt naar de Bovenbuurtweg in Bennekom. Daar was een melding vandaan gekomen over een vreemde lucht.

De melding van stankoverlast was eerder deze avond bij de gemeente binnengekomen. Daarop gingen twee handhavers van de gemeente naar het terrein. ,,Zij roken ook wat en werden aangesproken door omstanders. Dat was de reden om de politie erbij te roepen”, legt de Officier van Dienst (OvD) van de politie uit. ,,Toen de agenten ter plaatse waren sloeg de lucht ook meteen bij hen op de keel en daarom hebben we de brandweer ook opgeroepen.”

Bij het terrein zijn daardoor nu zeker vier politieauto’s aanwezig, en de OVD en de brandweer van Bennekom. De politie en brandweer doen momenteel onderzoek in de woning en de schuur bij de woning. Daarbij werd onder meer een warmtebeeldcamera ingezet. Ook in een weiland wordt onderzoek gedaan. De brandweer verricht metingen. Het is vooralsnog niet duidelijk waar de geur vandaan komt.

Het gaat om een woning in het gedeelte tussen Manege Zonder Drempels en de snelweg A12. De weg is op dat gedeelte afgezet.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie