Afbeelding
AberMedia

Ernstig eenzijdig ongeval op Lage Valkseweg in De Valk

27 maart 2021 om 08:11 Ongeval

DE VALK Bij een eenzijdig ongeval op de Lage Valkseweg in De Valk, ter hoogte van woonzorgcentrum Eben Haëzer, is in de nacht van vrijdag op zaterdag de bestuurder van een personenauto ernstig gewond geraakt. Volgens de politie gaat het om een 22-jarige inwoner van de gemeente Ede.

De man, die bekneld zat, is door de brandweer van De Valk, met assistentie van de bemanning van het hulpverleningsvoertuig van de brandweer Barneveld uit zijn voertuig gehaald en overgedragen aan de ambulancemedewerkers van twee ambulances.

De trauma-arts van het opgeroepen Mobiel Medisch Team uit Volkel, dat met de auto arriveerde omdat de traumahelikopter door het slechte weer niet kon vliegen, is met de ambulance meegegaan naar het UMC in Utrecht.

Het ongeval gebeurde rond 01.45 uur toen de bestuurder van het voertuig, dat in de richting van Wekerom reed, door nog onbekende oorzaak in de berm terecht kwam. Sporen laten zien dat de auto vervolgens vele tientallen meters door de berm en sloot is gereden om tenslotte op een ‘duiker’ bij de inrit van het woonzorgcentrum tot stilstand te komen.

De brandweer is geruime tijd bezig geweest om het slachtoffer te bevrijden, waarbij onder meer het dak van de auto werd verwijderd. Het slachtoffer werd gevonden door een andere automobilist die onmiddellijk de hulpdiensten inschakelde.

De  Lage Valkseweg werd in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. De zwaar beschadigde auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie