Kazem Husseini in zjin winkel aan de Maanderweg 12b in Ede.
Kazem Husseini in zjin winkel aan de Maanderweg 12b in Ede. Ted Walker

Snelle service bij Bike Center Husseini: ‘Kleine reparaties binnen 15 minuten klaar’

31 maart 2021 om 16:06 Zakelijk

EDE Tien jaar geleden kwam hij vanuit Afghanistan naar Nederland. Van beroep was hij daar automonteur. Dat beroep voortzetten in Nederland was geen optie, daarom werd hij fietsenmaker. Hij leerde het vak in elders, maar vandaag de dag heeft Kazem Husseins zijn eigen winkel aan de Maanderweg 12b in Ede.

door Ted Walker

,,Voor het vak van automonteur moet je aan heel wat eisen voldoen in Nederland’’, begint Kazem te vertellen. ,,Het was voor mij te moeilijk om daar allemaal aan te voldoen. Zodoende heb ik mij vanaf het begin af aan bekwaamd in het repareren van fietsen. In Doorn had ik een goede leermeester. Hij bracht mij alle kneepjes van het vak bij. Helaas sloeg corona toe en daardoor kon ik niet in Doorn blijven werken.’’

Toen de mogelijkheid van een eigen winkel in Ede op zijn pad kwam, was Kazem zich de koning te rijk. Hij noemde zijn winkel Bike Center Husseini en ging niet alleen fietsen repareren en onderhouden maar ook nieuwe en tweedehands fietsen verkopen en ook fietsen verhuren. ,,Mensen kunnen voor allerlei fietsen bij mij terecht, in verschillende prijsklassen. Ook voor elektrische fietsen zijn mensen bij mij aan het goede adres’’, zegt Kazem.

ACTIES Aan acties en aanbiedingen doet de fietsenmaker niet. ,,Ik vind dat niet kunnen in de huidige tijd van crisis. Ik zeg altijd; ik heb een doorlopende aanbieding. En die houdt in dat ik geen grote winst maak op verkoop en ik vraag ook geen torenhoog uurloon en huur voor een fiets. Ik wil mensen helpen met hun fietsen. Natuurlijk moet ik daar wat aan verdienen, maar dat hoeft niet de hoofdprijs te zijn’’, vindt Kazem.

PLAKSERVICE Voor de meest voorkomende pechgevallen binnen de fietswereld heeft Kazem een speciale service. ,,Als mensen een lekke band hebben, kunnen ze de fiets zonder afspraak bij mij brengen en dan is de band binnen 15 minuten gerepareerd.’’

De bereikbaarheid van Bike Center Husseini is groot. De fietsenmaker in 6 dagen per week van half negen tot vijf uur geopend. ,,En zo nodig wil ik mijn klanten op zondag ook helpen, maar dat is dan wel op afspraak’’, aldus Kazem Husseini tot besluit.

Informatie: Bike Center Husseini, Maanderweg 12b, 6711 ND Ede. tel. 06-85424761.

Deze advertorial wordt u aangeboden door Bike Center Husseini. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl)

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie