Afbeelding
Eip Janssen

TTV BIT.Nl verrast leden met origineel mondkapje

3 april 2021 om 19:23 Overig

EDE Het nieuwe bestuur van TTV BIT.Nl heeft met een leuke geste verrast. Alle leden kregen vandaag (zaterdag) een mondkampje met passende logo in de bus.

,,In deze toch wel langdurige lockdown missen we het directe contact met onze leden”, laat het bestuur weten. ,,Spelen kan en mag helaas nog niet. Daardoor zijn er bijna geen contacten mogelijk. Hoewel wij als bestuur een aantal keren (digitaal) een vergadering gehad, gaat er niets boven persoonlijk contact.”

Het bestuur besloot alle leden een hart onder de riem te steken, maar ook te belonen voor de trouwheid. Er heeft wegens de langdurige coronacrises nog vrijwel geen lid bedankt.

,,We hebben eerder aangekondigd dat het voornemen was de jaarlijkse Algemene ledenvergadering (ALV) te houden op 19 april a.s. Dat is, zolang de huidige coronamaatregelen voortduren niet haalbaar. De nieuwe datum is voorlopig vastgesteld op 10 mei 2021”, gaat het bestuur TTV BIT.NL in haar schrijven verder.

Maar een creatieve club zorgt er wel voor dat de agenda van 19 april a.s. niet leeg blijft.

,,We willen onze leden, die deze datum (10 april, red.) al hadden gereserveerd voor een bezoek aan het clubhuis niet leurstellen. Het wordt dan wel geen fysiek bezoek aan De Langenkampweg maar een digitaal alternatief. TTV BIT.NL zal de eerste digitale ‘BIT.NL Pubquiz’ houden. Nadere bijzonderheden worden nog aan de leden belend gemaakt”, gaat voorzitter Wim Spelt verder.

Hij spreekt de wens uit dat veel leden gebruik zullen maken van dit aanbod. ,,Ook als je niet deelneemt aan de ‘pubquiz’ hoop ik je snel weer in de speelzaal te begroeten”, sluit de preses af.

Daarnaast krijgen de tafeltennissers van het bestuur enige consumpties en een snack aangeboden zodra de speelzaal weer open mag.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie