Natuurbeleving op Tres Jolie in de Glindt

4 april 2021 om 14:51 Lokaal Deel je nieuws

Natuurbeleving op Tres Jolie.

Zondag 11 april organiseert Vrijzinnig Lunteren, als de weersomstandigheden het toelaten, op pluktuin Tres Jolie in de Glind, een bijzondere bijeenkomst. Deze bijeenkomst is er één van een serie waarbij natuurbeleving centraal staat.

Het is weer lente en alle knoppen staan op springen, er komt een lentegroene waas over het landschap. Altijd weer een bijzondere beleving. Het thema van deze serie ‘Natuurbeleving’ is dan ook: ‘Waarneming van de processen in de natuur’. Om déze beleving gaat het in deze serie, waar wij op verschillende manieren uiting aan gaan geven. Het meditatieve aspect zal leidend zijn. Denk aan: meditatieve stilte, meditatieve dans, vormgeven d.m.v. tekenen met potlood, meditatief zingen. We starten op 11 april, vervolgens is er een op zondag 16 mei en de laatste op zondag 13 juni.

De dagen kunnen afzonderlijk gevolgd worden, maar het is ook mooi om ze allemaal te volgen, omdat er een bepaalde lijn zit in de bijeenkomsten. De sub-thema’s zijn  achtereenvolgens: - ‘ontspruiten’, ‘in de bloei’ en ‘vruchtvorming’. Per keer kijken we wat de invulling van de ochtend wordt.

Voor koffie/thee wordt gezorgd. Doe makkelijk zittende kleding aan. Verder hoeft niets meegenomen te worden voor de verschillende activiteiten. Het is fijn als iedereen zo rond 10.15 uur aanwezig is, zodat we om 10.30 uur kunnen starten. In principe plannen we hiervoor een uur, maar er is een uitloop mogelijk naar 12.00 uur.

Adres van Tres Jolie: Boshuisweg, 3791 ND  De Glind (Achterveld).  Voor routebeschrijving zie website: https://tresjoliefruittuin.nl

Kosten niet-leden Vrijzinnig Lunteren:€ 5,-

Meer info op de website van Vrijzinnig Lunteren  www.vrijzinniglunteren.nl

Om de activiteit corona-veilig te laten plaatsvinden, is het noodzakelijk je hiervoor op te geven via info@vrijzinniglunteren.nl

Wij hebben er zin in en verwelkomen je graag op pluktuin Tres Jolie.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie