Shinshan
Shinshan Marcel Krijgsman- Cultuur Oost

Opnames voor Kunstbende in Astrant Ede

5 april 2021 om 13:17 Activiteiten

EDE Shinshan, Tim Beeren en Jante Wortel werden afgelopen zaterdag gefotografeerd en geïnterviewd voor Kunstbende in Astrant Ede. Zij deden eerder mee met Kunstbende en hebben nu veel bereikt. Kunstbende is het platform voor jong creatief talent.

Shinshan werd eerste bij Kunstbende met zijn optreden in de categorie Dans, ook won hij Hollands Got Talent en de internationale Red Bull ‘Dance your Style’ competitie in Parijs. Jante Wortel won in de categorie Taal en brengt binnenkort haar debuutroman uit. Tim Beeren deed mee aan de voorronde in Gelderland in de categorie DJ waarna zijn carrière een vlucht nam. ,,Hun deelname aan Kunstbende leverde podiumervaring en een interessant netwerk op”, aldus de organisatie. 

WORKSHOPS Jongeren tussen de 13 en 18 jaar kunnen gratis de workshops van Kunstbende volgen om hun talenten te ontdekken en verbreden. Ook is er een mogelijkheid om hun act voor de voorronde te perfectioneren. Er zijn negen categorieën waarvoor jongeren zich kunnen inschrijven: Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Influencer, Muziek, Taal en Theater. Een overzicht van alle workshops is te vinden op deze website.

VOORRONDE EN FINALE In Gelderland is de voorronde op 20 juni in Doornroosje Nijmegen en wordt georganiseerd door Cultuur Oost. De winnaars van de voorrondes gaan door naar het Kunstbende Young Creators Festival op 2 oktober 2021 in de Kromhouthal Amsterdam. De winnaars krijgen stimuleringsprijzen, zoals coaching, studiotijd en een optreden op een festival.

Jongeren kunnen zich tot 7 juni aanmelden voor Kunstbende. Meer informatie is te vinden op de website.

Jante Wortel
Tim Beeren
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie