Afbeelding
Interieurtrends

De trend van dit najaar, Leer!

6 april 2021 om 07:30 Partnercontent

Leer is een materiaal die al jaren in de mode is, en ook dit jaar zien we het gewoon weer terug komen. Je kunt leer op veel verschillende manieren terug laten komen in je interieur. Je kan kiezen voor kleine details of juist voor grotere gebaren. We geven je in deze blog een aantal leuke leer-ideeën, zo is jouw interieur helemaal van nu! Ook heel fijn: leer gaat jaren mee. Het is dus ook nog erg duurzaam materiaal. Ideaal! Speciaal voor jou hebben we een aantal leuke ideeën op een rijtje gezet, zo dat je lekker kan rond gaan neuzen. Lees snel verder voor een dosis inspiratie!

Pak het groot aan

Als je houdt van het grote gebaar, kun je zeker ook bij leer terecht. Leer is ontzettend divers en in veel verschillende vormen te vinden. Niet elke leer soort is hetzelfde. Ook prijzen kunnen ontzettend verschillen. Als je niet zo’n groot budget hebt, kun je ook kiezen voor nep leer. Dit geeft een leerlook, maar brengt niet al te veel kosten met zich mee. Als je het leer-gebaar groot wilt aanpakken, raden we je aan voor een meubel te gaan. Je kan kiezen voor een mooie bank of stijlvolle fauteuils. Je kan ook kiezen voor leren eetkamerstoelen. Dat zien we ook steeds vaker.

Voor een kleiner budget

We snappen dat leer niet voor iedereen even betaalbaar is. Leer kan vrij prijzig zijn. Daarom raden we net al aan om te kiezen voor nep leer, als je echt leer te duur vindt. Wat je ook kunt doen is kiezen voor echt leer, maar dan een kleiner element aanschaffen. Zo zijn er ontzettend mooie leren dienbladen te koop. Ook leren placemats en onderzetters verschijnen steeds vaker op de eetkamers van Nederland. Ook met een klein budget is er dus genoeg keuze.

Onverwacht

Je kan ook nog kiezen voor onverwachte toepassingen van leer. Zo zijn er leren fruitschalen. Of je kan je planten trakteren op een leren planten pot. Leren opbergdozen of potten zien we ook steeds meer. Het kan niet gek genoeg, of het bestaat. Het moet net je smaak zijn, maar voor de mensen onder ons met een uitgesproken smaak, zal dit een shot in de roos zijn.

Dit waren onze inspiratie ideeën rondom leer. We hopen je op ideeën gebracht te hebben. Veel plezier met decoreren en rondneuzen! 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie