Afbeelding
Photo by Ady TeenagerInRO on Unsplash

Vijf cadeaus voor een gadgetfreak anno 2021

8 april 2021 om 07:17 Partnercontent

In de snel veranderende technologische wereld waarin we leven, worden er om de haverklap nieuwe gadgets ontwikkeld. Er worden zelfs zoveel nieuwe gadgets op de markt gebracht, dat je af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. Dus ben je op zoek naar een cadeau voor een gadget freak? Lees dan deze blog waarin wij je vertellen over nieuwste technologische snufjes. 

Muziek afspelen met je zonnebril

Wie dacht dat een zonnebril alleen fungeert als fashion item en als hulpmiddel tegen de zon, heeft het mis. Anno 2021 kun je ook muziek afspelen met je zonnebril. Er bestaan namelijk zonnebrillen met een ingebouwde mp3 speler die je kunt verbinden met bluetooth. Doordat de boxen ingebouwd zijn in de oortjes van de zonnebril, speelt de muziek zich enkel af bij je oren waardoor jouw omgeving de muziek niet kan horen. Met deze multifunctionele zonnebril zijn je ogen beschermd tegen de zon en geniet je van muziek. Win-win!

Speaker en bieropener in één 

Een speaker en een bieropener in één is de ideale gadget voor iemand die van een feestje houdt. Deze muzikale gadget is namelijk perfect voor een vrijdagmiddagborrel of een andere feestelijke gelegenheid. Let bij het kopen van zo’n speaker op de maximale speeltijd en de manier waarop je de muziek bestuurt. Een bluetooth verbinding is bijvoorbeeld handig wanneer je muziek vanaf je smartphone wil afspelen. Wil je van deze speaker een uniek cadeautje maken? Dan is gadgets bedrukken met een mooi ontwerp is de manier om een persoonlijke noot toe te voegen.

Sterrenhemel projecteren

Een gadget dat razend populair is, is een projector die een sterrenhemel op je plafond tovert. Je slaapkamer verandert binnen no time in een prachtige sterrenhemel waarbij je middels de kalmerende lichteffecten heerlijk wegdroomt. Met de afstandsbediening kun je bovendien de kleur van de sterrenhemel kiezen, het aantal sterretjes en het achtergrondmuziekje. Wil je lieve wegdromen bij je eigen muziek? Koop dan een sterrenhemel met een bluetooth functie die je met je smartphone kunt verbinden.

Activity tracker

Ben je op zoek naar een cadeau voor iemand die gek is op gadgets en sport? Kijk dan tijdens het zoeken van het perfecte cadeau naar een activity tracker. Hiermee kun je je hartslag, slaapritme, het aantal calorieën en je stappen bijhouden en analyseren. De meeste activity trackers hebben een ingebouwd gps systeem, waardoor je precies kunt zien hoe ver en in welk tempo je hebt gelopen of gerend. Voordat je een activity tracker koopt, is het handig om online research te doen. Zo heeft de consumentenbond uitgebreid onderzoek gedaan naar de prijs- kwaliteitverhouding van verschillende trackers.

Hondencamera
Een nieuw technologisch snufje in de dierenwereld is een hondencamera met snackuitgave.

Deze nieuwe gadget, die je kan bedienen via een app, kun je een snack gooien naar je hond terwijl je niet thuis of in de buurt bent. Daarnaast ontvang je via de app ook berichten wanneer je hond blaft. Vervolgens kun je verbinding maken met de hond en geruststellen. De meeste hondencamera’s hebben ook een nachtstand waarmee je jouw hond vierentwintig zeven in de gaten kunt houden. Een handige feature voor wanneer je jouw trouwe viervoeter ook ‘s nachts wil kalmeren. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie