Het nieuwste boek van De Wonderwolk; Pinksteren voor beginnende lezers
Het nieuwste boek van De Wonderwolk; Pinksteren voor beginnende lezers Aisha Meel

De Wonderwolk komt met een pinksterverhaal voor beginnende lezers

15 april 2021 om 10:54 Lokaal Deel je nieuws

NIEUW VAN DE WONDERWOLK
Het pinksterverhaal voor beginnende lezers

Het boek ‘Pinksteren voor beginnende lezers’ is een prachtig prentenboek van 40 pagina’s dat kinderen vanaf 6 jaar zélf kunnen lezen. Het boek sluit goed aan bij het leesniveau dat kinderen hebben rond deze tijd van het schooljaar in groep 3 van de basisschool. Zijn je kinderen nog te jong om zelf te lezen, dan is het boekje ook geschikt als voorleesboek. De afbeeldingen zijn heel aansprekend, ook voor jonge kinderen. Kortom: een boek dat lang meegaat in de boekenkast!

Jezus gaat naar het huis van Zijn vader.

Maar Hij stuurt een helper.

Het is Gods Geest.

Gods Geest geeft kracht.

Hij laat de vrienden praten tegen alle mensen.

Ieder in hun eigen taal.

Nu kunnen ze allemaal over God horen
Uit: Pinksteren voor beginnende lezers

Gods liefde delen met kinderen
De Wonderwolk is opgericht door Aisha Meel: ‘Op mijn achttiende kwam ik tot geloof via straatevangelisatie. Sindsdien heb ik een grote passie voor God in mijn hart. Toen mijn oudste dochter geboren werd, groeide deze passie nog meer. Ik wilde zó graag de liefde van God met haar delen. Maar hoe? Ik had geen tools vanuit mijn eigen opvoeding meegekregen. Uiteindelijk leidde dit ertoe dat ik zelf materialen ging bedenken en maken. Mijn droom en dat van mijn team is dat de materialen van De Wonderwolk anderen inspireert om dicht bij God te wandelen, naar Zijn stem te luisteren en kinderen te vertellen over Zijn grote liefde.’

Aisha is De Wonderwolk gestart toen haar eigen kinderen nog erg jong waren. Nu de kinderen wat groter worden, groeien ook de producten die we verkopen als het ware mee. Eerder publiceerden we ook al het boek ‘Het Paasverhaal voor beginnende lezers’.

Details

Verkoopprijs 12.95 euro

Aantal pagina’s: 40

www.dewonderwolk.nl
Instagram: @wonderwolk

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie