Afbeelding
Ted Walker

Ondernemer stuurt personeel verplicht naar terras

22 april 2021 om 21:04 Zakelijk

EDE Ondernemer Lukas Vlaar is er blij mee dat de terrassen weer open gaan en dat viert hij met een mooi gebaar. Hij geeft al zijn 32 collega’s en stagiaires vrijdag 30 april verplicht vrij om naar een terras te gaan. ,,Vanaf 12.00 uur sturen we iedereen het terras op met een fijn bedrag voor een lekkere lunch, flesje rosé, wat biertjes en een bittergarnituur.”

Vlaar is zelf ook werkzaam in de horeca, met zijn Edese bedrijven Shoot My Food, Foodservice Network en Food Inspiration. Reden om extra te genieten van de heropening van de terrassen. ,,Het is niet alleen een leuk extraatje voor onze collega’s na een jaar ongelofelijk hard werken, maar ook fijn dat we hiermee de lokale horeca steunen. We worden er nu al helemaal vrolijk van.”

Alle collega’s worden geacht vanaf 12.00 uur op hun favoriete terras te zitten; met man, vrouw, vriend, vriendin, zus, broer, bekende of een andere sidekick. ,,Ze declareren hun bonnetje achteraf. We hebben een richtbedrag aangegeven maar ook gezegd: ‘We kijken niet op een tientje meer of meer’. We hopen vooral dat ze er dubbel en dwars van genieten.”

Hij roept collega-ondernemers op hetzelfde te doen. ,,Onze branche kan het goed gebruiken en je team zal het niet gauw vergeten!”

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie