Carla Niese (links) en Sabrine Reuvers in het pand aan de Parkweg 97 in Ede.
Carla Niese (links) en Sabrine Reuvers in het pand aan de Parkweg 97 in Ede. Ted Walker

Topkwaliteit baby- en kinderkleding bij Hippe Mensjes in Ede

12 mei 2021 om 16:05 Zakelijk

EDE De gemeente Ede is een nieuwe kledingwinkel voor de jonge inwoner rijker. Hippe Mensjes, een kledingwinkel uit Apeldoorn, heeft zich gevestigd aan de Parkweg 97 in Ede.

door Ted Walker

De winkel is nog maar net geopend in het voormalige pand van de vlaaienwinkel aan de Parkweg en kampt nu al met ruimtegebrek. ,,Gelukkig stond het naastgelegen pand ook leeg’’, vertelt Marco Klomp, eigenaar van de kledingwinkels. ,,We hebben dat pand erbij kunnen huren. De muur is al doorgebroken en binnenkort gaan we dat ook inrichten en gebruiken’’, zegt hij.

GENIETEN Hippe Mensjes verkoopt baby- en kinderkleding van topmerken als Indian Blue Jeans, Z8, Levi’s, Klaasje en Frankie & Liberty. In Ede staan Carla Niese en Sabrine Reuvers aan het roer. Beiden hebben vele jaren ervaring in de mode en worden enthousiast van werken met kinderen en baby’s. ,,Ach, ik kan er zo van genieten als een kind bij ons in nieuwe kleren staat te glunderen’’, zegt Carla. ,,Wat ik ook zo leuk vind is dat we kids echt kunnen aankleden. Hippe Mensjes is er voor stijlvolle jongens, glamour meiden en stoere baby’s’’, vult Sabrine haar collega aan.

Bij Hippe Mensjes verkopen ze kleren voor iedere portemonnee. ,,De prijzen zijn gemiddeld’’, zegt Carla. ,,In principe kan iedereen bij ons terecht. Voor mensen die het wat minder hebben is deze tijd extra interessant. We hebben een flink aantal kledingstukken in de sale en de korting is op dit moment tot 70% op mooie en kwalitatief goede merkkleding.’’

WEBSHOP Naast de fysieke winkels in Ede en Apeldoorn heeft Hippe Mensjes ook een webshop. ,,Vandaag voor 17.00 uur besteld is morgen de kleding in huis’’, zegt Marco. ,,Voor mensen die in de buurt van onze winkel wonen geldt dat zij hun bestelling ook kunnen ophalen. Verzending van de kleding is gratis vanaf een bestelling van 19.95 euro. Daaronder vragen we een bijdrage van 2,95 euro.’’

Mooi die webshop, maar Carla en Sabrine hebben natuurlijk liever dat kids met hun ouders naar de winkel aan de Parkweg in Ede komen. ,,Ja, daar kijken we enorm naar uit’’, reageren de dames in koor. ,,We willen de kids in de regio Ede heel graag laten shinen in eigentijdse baby- en kinderkleding van topkwaliteit en ze het hoge draagcomfort laten ervaren’’, delen Carla en Sabrine hun ambitie.

Deze advertorial wordt u aangeboden door Hippe Mensjes. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie