Mariës Visser in de winkel.
Mariës Visser in de winkel. Ted Walker

Kaasschieter overgenomen door Eyecare: ‘We kunnen veel leren van elkaar’

19 mei 2021 om 16:00 Zakelijk

EDE Sinds januari 2020 is Kaasschieter Brillen overgenomen door EyeCare, een grote speler binnen de optiek en oogzorg. ,,Een positieve verandering voor onze klanten’’, zegt Mariës Visser van EyeCare Kaasschieter uit Lunteren.

door Ted Walker

Kaasschieter Brillen is al jaren een vertrouwd adres aan de Dorpsstraat 133 in Lunteren. De kwaliteit die Kaasschieter levert in combinatie met uitstekende service en de goede bereikbaarheid laten weinig ruimte voor verbetering. Toch ziet Visser de verandering naar EyeCare als een positieve. Waar zit hem dat in? ,,Om te beginnen zijn we met EyeCare een grotere groep. Dat is positief want dat geeft je meer kracht om je te positioneren bijvoorbeeld naar leveranciers toe. De grotere groep geeft je ook meer kennis en kunde binnen je organisatie. En ook dat ervaar ik als positief. We kunnen veel leren van elkaar’’, legt ze uit.

VERTROUWDE GEZICHTEN Qua aanbod verandert er niet veel. ,,We blijven als optiekzaak in Lunteren zelf bepalen wat we inkopen’’, legt Visser uit. ,,Gelukkig maar, want smaak is best gebonden aan de omgeving. Overigens treffen onze klanten ook gewoon de vertrouwde gezichten in de winkel. Heel fijn, we hebben toch een band opgebouwd met Lunteren. Naast de optiek blijven we ook hand in hand lopen met de audiciens die overgenomen zijn door Oorwerk.’’

Een ander voordeel van een grote keten als EyeCare is het aantal winkels dat verspreid over Nederland te vinden is. Denk aan een bril die gekocht is in Amsterdam en die tijdens de vakantie in Lunteren verbogen is. ,,Dat is inderdaad een voordeel’’, zegt Visser. ,,Overigens sturen wij niemand weg die bij ons komt als de bril niet bij ons gekocht is, zo lang de kwaliteit van het materiaal voldoende is om de bril te kunnen herstellen.’’

NACHTLENZEN Met de nieuwe eigenaar werden de nachtlenzen verder ontwikkeld. ,,Dat is een ‘hot item’ waar veel vraag naar is’’, zegt Visser. ,,Een prachtig systeem waarbij mensen in de nacht lenzen dragen waardoor zij overdag prima zien zonder bril. De eerste twee maanden krijgen onze klanten het pakket op proef waarbij zij alleen de kosten van vloeistoffen en dergelijke betalen. Veel mooie ontwikkelingen dus door de aansluiting bij EyeCare’’, zegt Mariës Visser tot besluit.

Deze advertorial wordt u aangeboden door Kaasschieter Brillen. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie