Blueberry Blossom
Blueberry Blossom foto uit eigen archief

Lifestream Dante vanuit Cultura

23 mei 2021 om 12:35 Lokaal Deel je nieuws

Donderdag 27 mei zal de tweede lifestream van Cultureel café Dante plaatsvinden. Ditmaal vanuit de theaterzaal in Cultura.

Het programma start om 20.30 uur en is als volgt:

De veertienjarige Matthijs van der Kolk uit Bennekom zal onder begeleiding van een pianist klassieke stukken op de cello spelen. Matthijs nam onlangs deel aan het Prinses Christina Concours en zal twee stukken ten gehore brengen; namelijk Sonate in E mineur opus 14 nr. 5 van A. Vivaldi en Salut d`amour opus 12 van E. Elgar.

Xander van Soelen van Poppodium Astrant en tevens initiatiefnemer van het boek over de popgeschiedenis van Ede komt aan de hand van diverse foto`s, hierover vertellen.

Voor de leden van de band Blueberry Blossom bestaat er niets mooiers dan samen muziek maken. Het is dan ook altijd weer een feestje om ze te zien en horen spelen. Hun songs en tunes komen bovendien uit een collectief geheugen en zijn dus tijdloos. Houd je van Bluegrass, up tempo akoestische Amerikaanse folkmuziek en Americana? Dan zit je bij Blueberry Blossom goed.

Columniste en woordkunstenares Larissa Verhoeff zal een inspirerend optreden verzorgen.

Meet the Ancestors is een project van Stichting Cultura samen met Stichting Sabiel. Het geeft jongeren van allochtone afkomst de mogelijkheid om door middel van kunst kennis te maken en expressie te geven aan hun eigen culturele erfgoed. Sourraya Lemnawar komt hierover vertellen.

Blueberry Blossom sluit de avond af.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie