Afbeelding
PR CKV Reehorst '45

Veel spelplezier bij speciale gasttraining voor jeugd CKV Reehorst ‘45

25 mei 2021 om 18:19 Korfbal

EDE De Edese korfbalvereniging CKV Reehorst ’45 bezorgde afgelopen zaterdag de korfbaljeugd een mooie dag. Menno van der Neut (22) en Mathijs den Ouden (24) verzorgden een speciale gasttraining voor de F-jeugd van CKV Reehorst ’45.

Ondanks de regen genoten zestien kinderen in de leeftijd van 6-8 jaar van de clinic. Zes kinderen maakten voor het eerst kennis met korfbal. Menno en Mathijs lieten zien waarom zij voor korfbal hebben gekozen. Ze begonnen met een gezamenlijke warming up, gevolgd door een tikspel, verschillende schotspelletjes en een estafette. Het spelplezier was duidelijk van de gezichten af te lezen. Tijdens de estafette ging het er fanatiek aan toe. Als afsluiting mochten de kinderen een wedstrijd spelen tegen het gerenommeerde duo Menno en Mathijs.

Menno van der Neut en Mathijs den Ouden spelen nu beide op het hoogste korfbalniveau van Nederland, maar zijn begonnen en nog steeds betrokken bij Reehorst ‘45. Beide heren hebben veel ervaring en wilden dit graag delen met de jongste korfballers door middel van deze speciale gasttraining.

CKV Reehorst ’45 heeft de laatste tijd veel initiatieven voor ledenwerving opgezet. De gasttraining was onderdeel van de campagneperiode voor jongenswerving. In de maand mei is een speciale actie op touw gezet. Elk nieuw jongetje ontvangt een bal of trainingsshirt. In de jeugd is bij de korfbalclub namelijk een groot tekort aan jongens. Tijd om nieuwe jongens te belonen! Meer informatie: https://ckvreehorst45.nl/?view=article&id=199:mei-actiemaand-maak-kans-op-mooie-cadeaus&catid=17:nieuws

Wil jij ook kennismaken met korfbal? Dit kan al vanaf 3 jaar! Stuur dan een mailtje naar jeugdtc@ckvreehorst45.nl of bekijk onze website www.ckvreehorst45.nl.

Je mag drie keer gratis komen meetrainen. Hopelijk tot snel!

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie