Is het binnenkort weer feest bij MHC Ede?
Is het binnenkort weer feest bij MHC Ede? PR MHC Ede

MHC Ede haalt landelijke eindstrijd ‘club van het jaar’ niet

3 juni 2021 om 15:06 Hockey

EDE MHC Ede was in de race om de strijd welke vereniging ‘Sportclub van het jaar 2021’ kon worden. De Edenaren overleefden de volgende ronde echter niet en werden uitgeschakeld.

Eip Janssen

MHC Ede werd winnaar in de provincie Gelderland met liefst 725 uitgebrachte geldige stemmen. Afgelopen maandag mochten de provinciale winnaars zich presenteren. 

,,Maandagavond mocht MHC Ede online de vakjury overtuigen waarom zij de titel verdienen. De motivatie speelt hierin een grote rol. In een pitch werden de clubs gevraagd alle veerkracht te laten zien die ze het afgelopen jaar hebben getoond”, kijkt voorzitter Alex Kiffen van MHC Ede terug. 

MHC Ede kreeg na afloop van de vakjury te horen dat zij de mooiste presentie, de beste pitch hadden verzorgd. Maar de jury lette meer op de sociale impact in de gemeenschap. 

,,Daarop scoorden de andere teams beter. Het is zoals het is”, beluit Kiffen.

De vier finalisten van de verkiezing ‘Club van het Jaar’ zijn in de categorie sport: SV Helios uit Deventer, WDZ Bocholtz, Sudosa Desto uit Assen en VV Zwaluwen uit Vlaardingen. Zij strijden om de titel. Woensdag 9 juni wordt de winnaar bekend gemaakt. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie