uitreiken presentje in coronastijl
uitreiken presentje in coronastijl Johan Derriks

KSV Fortissimo geeft waardering aan haar vrijwilligers

28 mei 2021 om 14:08 Sport Deel je nieuws

Fortissimo, is een vereniging met aandacht voor onze leden, onze grote groep vrijwilligers, daar zijn wij trots op!

Voetbalvereniging Fortissimo heeft zaterdag 22 mei 2021 een grote groep vrijwilligers persoonlijk bedankt voor hun inzet in het afgelopen coronaseizoen 20/21.

Mede door hun steun konden wij als bestuur/technische commissie onze leden een zo goed mogelijk programma aanbieden waardoor sporten mogelijk bleef.

Naast de vrijwilligers op het sportieve vlak zijn er ook leden die al jarenlang hun steentje bijdragen in het zonnetje gezet. Ook voor onze trouwe vrijwilligers, zowel voor als achter de schermen bezig, waar al jaar en dag een beroep op gedaan kan én mag worden zijn bedankt.

Geheel in corona stijl was iedereen uitgenodigd om via een looproute zijn of haar presentje op te halen en direct door naar huis te gaan. Hopelijk kunnen we snel een Fortissimo familiefeest organiseren waar het mogelijk is om ook wat toespraken te houden.

Dat onze geste in de smaak viel bleek wel doordat bijna alle vrijwilligers langskwamen om hun prestentje op te halen.

Wat wij als bestuur van Fortissimo niet genoeg kunnen zeggen ‘bedankt vrijwilligers, maar bedank ook je mede vrijwilligers’. Wij zijn een vereniging, jullie zijn de vereniging, bedank elkaar!

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie