Initiatiefnemer Marcel van der Hoop moet besluiten plaatselijke voetbalwedstrijd niet door te laten gaan.
Initiatiefnemer Marcel van der Hoop moet besluiten plaatselijke voetbalwedstrijd niet door te laten gaan. Theo Beumer

Voetbaltoernooi Edese clubs gaat niet meer door

31 mei 2021 om 10:07 Voetbal

EDE ,,De organisatie heeft besloten het onderlinge toernooi waaraan Blauw Geel’55, Advendo ’57, SDS ’55, KSV Fortissimo en de Wageningse clubs SKV en ONA ’55 zouden meedoen te laten vervallen”, aldus Marcel van der Hoop. 

Eip Janssen

Op de persconferentie die premier Rutte afgelopen vrijdag hield werd geen opening geboden voor wedstrijden spelers boven de achttien jaar.

,,Dat is jammer. Voorlopig zou de eerste mogelijkheid om te voetballen pas eind juni zijn. Dat is voor ons geen optie. De clubs hebben dit weekeinde besloten de stekker eruit te trekken. Jammer, maar het is niet anders”, gaat de initiatiefnemer namens derdeklasser Blauw Geel ‘55 verder.

Wel mogen de voetbalclubs weer op een zo ‘normaal’ mogelijke manier trainen. 

,,Een aantal beperkingen in verband met de coronaperikelen zijn opgeheven. Dat geeft wat lucht. Maar uiteindelijk zal het vizier gericht moeten worden op de voorbereiding nieuwe competitie 2021/2022. Laten we met zijn allen hopen dat er weer gespeeld kan en mag worden met publiek. Dit seizoen 2020/2021 maar gauw vergeten”, besluit de Blauw Geler hoopvol.        

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie