Eindexamenwerk cursisten Vrije Academie 't Pad
Eindexamenwerk cursisten Vrije Academie 't Pad Vrije Academie 't Pad

Huis Kernhem weer open - Expositie Vrije Academie ‘t Pad

4 juni 2021 om 15:19 Lokaal Deel je nieuws

Huis Kernhem gaat dit weekeinde weer open. Na een cultuurarme coronaperiode van een half jaar kunt u vanaf zaterdag 5 juni 2021 in ons prachtige landhuis weer genieten van beeldende kunst, klassieke muziek en jazz.

Studenten van de Vrije Academie ’t Pad hebben zaterdag als eerste de eer. Als onderdeel van hun eindexamen exposeren ze gezamenlijk schilderijen onder de titel Binnenstebuiten.

De Vrije Academie ’t Pad is een unieke academie waar de ontwikkeling van zowel het beeldend vermogen als de persoonlijke belevingswereld van studenten en cursisten geïntegreerd is in een vernieuwende vorm van leren.

Studenten van de Vrije Academie ’t Pad zoeken naar hun authentieke beeldend vermogen en geven expressie aan wat hun raakt, waarbij ze materiaal, techniek en beeldelementen als medium inzetten. Hiermee leren ze de toeschouwer met een open blik te kijken naar wat kunst kan communiceren.Studenten studeren op persoonlijke inzet en op persoonlijk niveau af. 

Vanaf september klinkt er in Huis Kernhem ook weer muziek bij de hoog gewaardeerde klassieke koffieconcerten. En natuurlijk komt na de zomer ook de jazz op de late zondagmiddag weer terug.

Het doet ons veel plezier dat we weer open kunnen. Voor onze bezoekers, en zeer zeker voor de kunstenaars en muzikanten die maandenlang geen podium hadden voor hun artistieke werk.

Meer informatie www.huiskernhem.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie