Afbeelding
Henny Jansen

Fotoquiz EdeStad.nl: ‘Hoe goed ken jij Ede?’ (57)

23 juni 2021 om 10:00 Overig

EDE Lang niet alle uithoekjes van de gemeente Ede zijn bekend. Hoe goed kennen inwoners hun huidige leefomgeving of die uit de geschiedenis?

Wat is er op bijgaande afbeelding te zien en waar is de foto genomen?

Mail uw oplossing voor maandag 28 juni 10.00 uur naar Ede.Stad@bdu.nl onder vermelding van ‘Fotoquiz 57’, telefoonnummer en woonplaats en maak kans op twee vouchers van Puro Gelato & Caffè , Maanderpoort 29, Ede.

Oplossing fotoquiz 56: Lunteren, Woudse Wallenpad.     

Winnaar: Jaap Glas, Lunteren.           

LEZERS MAILDEN OOK:

Hannie Postema: DOESBURGERMOLEN WEG richting de molen! 

Els Been (Lunteren): hierbij de oplossing van foto ede stad woensdag 16 juni. Woudse wallenpad Lunteren Geliefd fietspad, vandaag nog gefietst met dochter en 2 kleinzoons. Hartelijke groet.

J.M. Heij (Lunteren): de foto in de krant is het fietspad dat uitkomt op Het Woudse Wallepad. Dit is tussen Lunteren en Barneveld. 

Hilde Remmelts (Lunteren): de foto is genomen op het woudsewallenpad, in Lunteren, gemeente ede. Een heerlijk pad om hard te lopen.  

Natasja van Beek (Lunteren): oplossing is Doesburgermolenweg.

Arie Visser (Lunteren): op de foto van fotoguiz 56 is een klompen pad/kerkpad van vroeger te zien, met bloeiend fluitenkruid en geknotte Elzen. Dit pad is het Woudse wallepad in Lunteren.

Grady van Voorst: op de foto staat het fietspad van het Woudsewallenpad met daarnaast het bredere zandpad,   kijkend in richting naar de Bisschopsweg in Lunteren. Mooi pad door weilanden en langs kwekerij Veluwe Plant Konijn tussen de Bisschopsweg en de Scharrenburgersteeg in Lunteren. 

Manoah Keijzer (Lunteren): de foto is genomen in Lunteren, op het Woudse wallenpad, denken wij. Groet.

Marry van de Klok (Ede): op de foto zien we het ‘Woudse wallenpad’, een (fiets)pad wat de Scharrenburgersteeg verbindt met de Bisschopweg in Lunteren.

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie