Ede in de zomer
Ede in de zomer Wandeleninede.nl

Foto-expositie ‘Ede in de Zomer’ van start

21 juni 2021 om 13:47 Lokaal Deel je nieuws

Vandaag is het officiële begin van de zomer en vieren we de langste dag. Wandelen in Ede heeft daarom een nieuwe foto-expositie gelanceerd: ‘Ede in de Zomer’, een selectie van de mooiste natuurfoto’s van dit seizoen.

De zomermaanden zijn geweldig. Zinderende dagen met zwoele avonden, de tijd van klaprozen en zonnebloemen, de bloeiende heidevelden in augustus, de lome ochtendzon, herten in grasland omringd door stijlvol opstekend vingerhoedskruid. De natuur rond Ede heeft zoveel moois te bieden.

‘Ede in de Zomer’ is deel van een doorlopende foto-expositie met de meest inspirerende foto’s van Edese natuurgebieden in de seizoenen. Burgemeester René Verhulst opende in februari het eerste deel van de expositie, ‘Ede in de Winter’. Het tweede deel ‘Ede in Lente’ ging eind maart van start, en nu is het thema dus ‘Ede in de Zomer’. Meerdere Edese natuurfotografen werkten eraan mee. Het is voor het eerst dat hun werk in één expositie bijeen wordt gebracht. Vanwege de coronasituatie is dat online.

Wandelen in Ede biedt een compleet overzicht van alle 125 wandelroutes op het grondgebied van de gemeente Ede en is de afgelopen maanden volledig vernieuwd. Alle routes zijn geactualiseerd en voorzien van inspirerende informatie en gpx-bestanden. In de nieuwsbrief die eens per twee weken op vrijdagmiddag verschijnt worden ‘insider-tips’ gegeven. Wandelaars kunnen zich hiervoor aanmelden op de website.

https://www.wandeleninede.nl

https://www.wandeleninede.nl/ede-in-de-zomer

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie