Ronald van Kolthoorn in het pand dat volledig verbouwd wordt.
Ronald van Kolthoorn in het pand dat volledig verbouwd wordt. Ted Walker

Bakker Bart Ede Centrum verbouwd: ‘Een grotere winkel en een horecaconcept’

23 juni 2021 om 12:15 Zakelijk

EDE Het was een ambitie die de jonge ondernemer uitsprak toen hij een winkel overnam in het centrum van Ede. En nu, slechts anderhalf jaar later, wordt die ambitie werkelijkheid. Ronald van Kolthoorn breidt zijn filiaal van Bakker Bart aan de Grotestraat 73 in Ede flink uit. ,,Ik wilde graag een grotere winkel en een horecaconcept, en dat gaat er nu komen’’, vertelt Ronald trots.

door Ted Walker

Wat Ronald van Kolthoorn in zijn hoofd heeft, brengt hij over het algemeen ook tot uitvoering. Het lijkt hem allemaal gemakkelijk af te gaan, maar ook hij heeft in de afgelopen periode wel eens wakker gelegen, bijvoorbeeld over de uitbreiding die nu aanstaande is.

,,Het was een lastige beslissing, maar soms moet je durven, uitgaande van je kracht en de mogelijkheden die ontstaan. Het pand naast dat van ons kwam afgelopen periode vrij. Niet wetende hoe het verder zou gaan met de maatregelen rondom het coronavirus moest ik een beslissing nemen of ik het pand erbij zou huren of niet, in de wetenschap dat als ik het niet zou doen het pand binnenkort wellicht weer jaren niet beschikbaar zou zijn. Ik moest de sprong dus nu wagen om te doen wat ik in mijn hoofd heb.’’

ANDERE UITSTRALING Als het grotere pand vrijdag open gaat hebben Ronald en zijn team 80 zitplaatsen binnen in de winkel en zo’n 40 buiten. Een flinke vooruitgang ten opzichte van voorheen. Naast dat de winkel groter is geworden, heeft de zaak ook een andere uitstraling.

,,We hebben mooier meubilair dan voorheen, het plafond is donker en daar hangen plantjes aan, er staan planten op de vloer en we hebben vloerkleden op de grond. Ik noemde het eerder een horecaconcept, maar eigenlijk is het gewoon een tweede huiskamer. Daar is het allemaal voor bedoeld, voor een fijne, knusse sfeer. Dat geeft onze klanten hopelijk nog meer het gevoel van ontspanning.’’

GRATIS APPELFLAP Om te vieren dat het nieuwe pand klaar is geeft Ronald wat lekkers weg. ,,In de hele week van de opening, tot en met 4 juli dus, krijgt iedere klant die een warme drank bij ons koopt daar een appelflap bij. Uiteraard gaat de opening verder ook gepaard met leuke kortingen. Om de nieuwe winkel te vieren, maar ook om de klanten te bedanken, want uiteindelijk maken zij alles mogelijk’’, zegt Ronald van Kolthoorn.

Deze advertorial wordt u aangeboden door Bakker Bart Ede Centrum. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie