Afbeelding
Ted Walker

Vrachtwagen strandt midden op Edese kruising

23 juni 2021 om 22:50 Overig

EDE Een vrachtwagen heeft woensdagavond een flinke tijd de kruising tussen de Keesomstraat, de Einsteinstraat en de Ingenieur Lelystraat geblokkeerd. De vrachtwagen kwam rond 20.30 uur midden op de kruising stil te staan doordat de bouten van een wiel waren afgebroken. 

Volgens omstanders had de chauffeur van de vrachtwagen even daarvoor gelost bij een bedrijf aan de Vening Meineszstraat. Toen de man vanaf de Ingenieur Lelystraat linksaf de Keesomstraat op wilde rijden ging het mis. Een opgeroepen monteur was snel ter plaatse. Hij wist op de kruising de restanten van de bouten uit de vrachtwagen te halen en een nieuw wiel met nieuwe bouten te plaatsen. Voor de zekerheid ging het trekkende voertuig zonder trailer naar de garage. Om de trailer terug te brengen werd een ander trekkend voertuig gebracht. 

De hele operatie duurde zo’n anderhalf uur. Verkeer vanuit de richting Veldhuizen werd door handhavers van de gemeente Ede de Einsteinstraat op gedirigeerd. Verkeer vanaf de Ingenieur Lelystraat kon alleen rechtsaf de Keesomstraat op. 

Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie