Leren kijken naar landschap
Leren kijken naar landschap annick gaarthuis

Op ontdekkingstocht met de natuurkunstenaar in Ede.

28 juni 2021 om 12:12 Lokaal Deel je nieuws

Zaterdag 3 juli gaat voor het eerst sinds de corona crisis weer een buitenworkshop van de natuurkunstenaar door. Fijn dat we elkaar weer buiten kunnen ontmoeten!

Net als alle andere culturele activiteiten heeft Annick Gaarthuis van de Natuurkunstenaar lang haar deuren moeten sluiten. ,,toch heb ik die tijd niet als naar ervaren.”

Ze vervolgt:,,de corona crisis heeft laten zien dat de wereld onvoorspelbaar is. We hebben ons laten adviseren door wetenschap, maar omdat niet alle kennis voor handen was hebben we ook veel van onze keuzes gebaseerd op intuïtie. Tijdens het tekenen en schilderden laat je onzekerheid toe en leer je vertrouwen op uitproberen en experimenteren.”

Het is iets wat iedereen kan leren.Tijdens de workshop ga je buiten inspiratie opdoen en tekenen. Er is ruimte om stil te staan bij onze gedachtes.

Voor deze workshop gaat ze een experiment aan door middel van waardebepaling achteraf. Hierdoor kan jij zelf na afloop de waarde bepalen, rekening houdend met je eigen budget. Meer informatie is te vinden op: www.natuurkunstenaar.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie