Yoga4Parkinson groeit razendsnel

1 juli 2021 om 21:08 Lokaal Deel je nieuws

Ede – Op steeds meer locaties in Nederland kunnen mensen met de ziekte van Parkinson speciale Yoga4Parkinson-lessen volgen bij gespecialiseerde yogadocenten. En dat is goed nieuws, want veel recente wetenschappelijke onderzoeken tonen de fysieke en mentale voordelen van yoga aan.

Op een relatief eenvoudige manier meer balans, ontspanning, kracht en souplesse ervaren; dat kan met yoga. Juist bij de ziekte van Parkinson ontbreekt het nogal eens aan deze zaken. Daarom timmert Yoga4Parkinson hard aan de weg om zoveel mogelijk mensen met parkinson deze voordelen zelf te laten ervaren.

En met succes: inmiddels is het mogelijk om bij ruim 20 gespecialiseerde yogadocenten Yoga4Parkinson-lessen te volgen, onder andere in Houten, Aalsmeer, Apeldoorn, Bemmel, Amsterdam, Rotterdam, Alkmaar, Elshout, Gendringen, Hilversum, Almere-Hout, Oud-Beijerland, Raalte, Zeist en zelfs over de grens, in Antwerpen. Ook in de gemeente Ede is er een Yoga4Parkinson docent gevestigd bij wie yogales gevolgd kan worden. Kijk voor de yogadocenten in jouw regio op de website: www.yoga4parkinson.nl

Wie parkinson heeft, maar geen gespecialiseerde Yoga4Parkinson-docent in de buurt, kan aanwezige yogadocenten wijzen op de mogelijkheid zich te specialiseren via www.yoga4parkinson.nl Ook yogadocenten die interesse hebben in de specialisatie kunnen via deze website contact opnemen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie