Restaurant Grebbelounge is in beweging, en hoe. Door de coronacrisis stond het team in de wachtstand, maar nu niet meer.
Restaurant Grebbelounge is in beweging, en hoe. Door de coronacrisis stond het team in de wachtstand, maar nu niet meer. Ted Walker Fotografie

Grebbelounge: meer dan een restaurant alleen

7 juli 2021 om 16:30 Zakelijk

RENSWOUDE Bij Restaurant Grebbelounge op het Fort aan de Buursteeg is altijd wel wat te doen. Je kunt er loungen, lunchen en dineren, en dit eventueel combineren met allerlei leuke sportieve activiteiten. Daarnaast is Grebbelounge the place to be voor een trouwfeest of een vergadering. Grebbelounge is toegankelijk voor jong en oud.

Restaurant Grebbelounge is in beweging, en hoe. Door de coronacrisis stond het team in de wachtstand, maar nu niet meer. Sterker, Grebbelounge gaat in volle vaart door.

Jochem van den Berg: ,,We hebben de tijd goed benut om ons voor te bereiden op een mooie doorstart. Sinds begin van dit jaar beschikken we over een prachtige feestzaal voor feesten en partijen. We merkten dat hier veel vraag naar was. Maar het is niet de zaal alleen die het verschil maakt. De ligging in het buitengebied van Renswoude, dicht bij Veenendaal en Ede, maakt de locatie zo bijzonder voor een onvergetelijk (trouw)feest of samenzijn. Bovendien is Fort aan de Buursteeg een officiële trouwlocatie, die makkelijk bereikbaar is.”

BUNKER GERECHTEN Grebbelounge is een sfeervolle locatie om de inwendige mens te versterken. Van den Berg: ,,Bij ons kun je lekker genieten, zowel buiten als binnen. Er is veel ruimte voor à la carte, waar je uren kan ontspannen, eten, drinken, en bijpraten. Verder is onze kaart zowel voor de lunch als het diner toegankelijk en betaalbaar. Je hebt de keuze uit basic gerechten zoals bijvoorbeeld onze Grebbe burgers, vis- en lichtere (vega)gerechten, maar je kunt ook gaan voor onze ‘Bunker gerechten’. Voor de stevige eters: groot, lekker, stoer.”

ACTIVITEITEN Grebbelounge staat verder bekend om de activiteiten op het Fort. Van den Berg: ,,In samenwerking met organisatiebureau Sport Totaal uit Veenendaal, bieden wij verschillende activiteiten en arrangementen aan voor een culinair en sportief dagje uit. Het aanbod bevat zowel sportieve als minder sportieve opties.”

Hij vervolgt: ,,Alles is mogelijk, zoals rustig met de familie op pad of de samenwerking binnen uw bedrijf en/of team verbeteren door middel van teambuilding activiteiten.” Ook leuk: ga eens op pad met één van de E-Choppers (van onze partner Going on Wheels), die bij Grebbelounge te huur zijn voor een relaxte tocht over de Grebbelinie of in de omgeving.

Jochem van den Berg heeft nog een tip: ,,Sinds maandag 5 juni is het Grebbelinie Bezoekerscentrum weer open. Absoluut de moeite waard, daarnaast zijn hier verschillende wandel- en fietsroutes verkrijgbaar. Iedereen is van harte welkom.”

Informatie: Restaurant Grebbelounge, Buursteeg 2, 3927 EJ Renswoude, 085-0410110, www.grebbelounge.nl, www.grebbeliniebezoekerscentrum.nl, www.goingonwheels.nl 

Deze advertorial wordt u aangeboden door Restaurant Grebbelounge. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie