Afbeelding
Taalhuis Ede

Taalhuis Ede ontvangt officieel kwaliteitscertificaat

6 juli 2021 om 08:00 Maatschappelijk

EDE Taalhuis Ede heeft dinsdag 29 juni een officieel kwaliteitscertificaat ontvangen van de Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal. ,,Hiermee voldoet het Taalhuis aan belangrijke kwaliteitsnormen,’’ laten zij weten in een persbericht. 

De Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT) toetst als onafhankelijke organisatie de kwaliteit van bibliotheek- en cultuurorganisaties en van programma’s en diensten voor geletterdheid. Volgens Taalhuis Ede scoorde zij op veel onderwerpen positief. Een belangrijk onderdeel van de toetsing is het maatschappelijke effect en de toekomstbestendigheid. ,,Met het certificaat heeft Taalhuis Ede de bevestiging gekregen dat de functies, organisatie en diensten, op een juiste manier uitgevoerd worden en dat aan alle kwaliteitsnormen wordt voldaan.’’ Het certificaat is vier jaar geldig.

Het Taalhuis is erg blij met de uitslag. Marleen Moesker, coördinator: “We zijn trots dat ons werk positief is beoordeeld; het motiveert ons om nog meer Edenaren te bereiken en te ondersteunen. We zetten onze kwaliteit zo in dat mensen kunnen groeien in het leren lezen, schrijven, spreken en in het gebruik van computer en internet.” 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie