Afbeelding
AberMedia

Hulpdiensten massaal op zoek naar bestuurder personenauto

19 mei 2018 om 01:07 lokaal

LUNTEREN De hulpdiensten zijn vrijdagavond massaal op zoek geweest naar de bestuurder van een personenauto die in Lunteren op de kop in een sloot belandde.

Het ongeval gebeurde rond 22.00 uur op de Klomperweg in Lunteren. De bestuurder die vanuit de richting Lunteren kwam is en de berm terecht gekomen waarna de auto over de kop sloeg en in een sloot tot stilstand kwam.

BESTUURDER VERDWENEN Op het moment dat buurtbewoners, die de auto hoorden crashen, gingen kijken was de bestuurder al door een klein zijraampje gekropen en van de plaats ongeval weggelopen.

De brandweer van Ederveen heeft met warmtebeeldcamera's en met waadpakken in de sloten gezocht naar een slachtoffer maar niemand aangetroffen. Ook op telefoontjes en berichten van zijn moeder reageerde de bestuurder niet. De politiehelikopter is nog wel om assistentie gevraagd om vanuit de lucht te zoeken maar de helikopter was  niet beschikbaar.

Naast meerdere eenheden van de politie werden er ook twee ambulances, een traumahelikopter, de coördinator geneeskunde en voertuigen van de brandweer Ederveen, Veenendaal en Ede ingezet.

GEAPPT Rond 23.30 uur zou de bestuurder een kennis hebben geappt dat alles goed was maar hij wilde niet zeggen waar hij op dat moment was.

 De politie heeft enkele verklaringen opgenomen en stelt een onderzoek in.

Bron video: AberMedia

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie