Diploma-zwemmen; altijd weer spannend voor de deelnemende jongens en meisjes.
Diploma-zwemmen; altijd weer spannend voor de deelnemende jongens en meisjes. Sportschool Venendaal

Toch veel zwemdiploma’s ondanks nog altijd bijzondere tijden

12 juli 2021 om 08:41 Overig

EDE Er was een grote groep kinderen aanwezig bij het afzwemmen voor diploma A en diploma B nog voor de zomer. De organisatie is nog steeds een beetje anders; coronaproof met veel minder familieleden dan normaal. Bij het zwembad van Sportschool Venendaal in Ede-Rietkampen lukte het prima met een iets aangepaste organisatie en planning.

Onder leiding van Marian Venendaal werden de kinderen beoordeeld op hun zwemvaardigheid. Voor diploma A moesten ze onder meer door de hoepel heen zwemmen. de schoolslag, rugslag en nog veel meer baantjes (borstcrawl en rugcrawl) zwemmen. Niet alleen de vele meters die de kinderen maken is belangrijk; het moet ook van goede kwaliteit zijn; het gaat om de veiligheid van de kinderen. Ook is er één zwemmer van de ‘zwemles voor kinderen met Karakter’ geslaagd voor zijn A-Diploma; Job Vierbergen zwom de onderdelen naar grote tevredenheid.

Geslaagd voor Diploma A
Eline van Dodeweerd, Fenna Brouwers, Mamadou Diarra, Flynn Steenvoorden, Pjotr Raspe, Quinn Dankers, Saar de Jongh, Koen van Dam, Dilara de Rooij, Joas Janssen, Elize Zielman, Jelmer Pol, Roza van Snippenberg, Zarah Nellestijn, Anna de Bruijne, Naomi van der Wielen, Paike Gidding, Cato Tennekes, Djahlena Keilman, Norah le Doux en Lois Meijering.

Diploma B
Florian Abbing, Nienke Abbink, Ruben Haandrikman, Liz van Velthuizen, Jasper van Beek, Luuk Verduijn, Noam Ridderhof, Joelle Teijgeman, Lieke van Riel, Elana Evers, Batuhan Borutau, Teun Meijvogel, Emma Bernard, Eva Verwijs, Lois Nagel, Abel Karelse, Fenna van Houwelingen, Evan Riemersma, Alya Bulut.

Diploma-zwemmen; altijd weer spannend voor de deelnemende jongens en meisjes.
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie