Plus Van Rinsum in Ederveen.
Plus Van Rinsum in Ederveen. Henny Jansen

PLUS uitgeroepen tot beste supermarkt van Nederland

12 juli 2021 om 08:44 Zakelijk

EDE PLUS is door onderzoeksbureau GfK uitgeroepen tot beste landelijke supermarkt van Nederland. PLUS kreeg gemiddeld een 7,74.

De PLUS-ondernemers uit Ederveen, Harskamp en Bennekom geven aan: ,,Dit is voor ons dé prijs om te winnen, omdat het gaat over het totaalbeeld wat klanten van PLUS hebben. We zijn hier bijzonder trots op. Dit is echt een kroon op het harde werk van ons allemaal. Uiteraard bedanken we onze klanten, voor hun vertrouwen en voor de prachtige cijfers die ze ons gegeven hebben.”

In het jaarlijkse Zomerrapport 2021 is PLUS overall als beste beoordeeld op de mix van prijs, kwaliteit, assortiment, klantvriendelijkheid en uitstraling. Uitschieters daarbij zijn onder andere de vriendelijkheid van het personeel, de beschikbaarheid van de producten en de winkeluitstraling.

Onafhankelijk onderzoeksbureau GfK meet twee keer per jaar de klanttevredenheid van de Nederlandse supermarkten. Eigen klanten beoordelen de formule op negen verschillende aspecten: lage prijzen, aanbiedingen, versafdelingen, kwaliteit, voorraad, breedte assortiment, personeel, winkelgemak en winkeluitstraling.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie