Afbeelding
Sportservice Ede

Cultura, Sportservice Ede en Malkander hebben weer vakantieprogramma voor jeugd

16 juli 2021 om 14:39 Activiteiten

EDE Voor alle kids en jongeren in de gemeente Ede is voor de komende zomervakantie een speciaal programma aan activiteiten samengesteld waar sport, cultuur, spel en gezelligheid de hoofdtoon voeren. Ook voor de komende zomervakantie hebben Cultura, Sportservice Ede en Malkander de handen ineen geslagen om speciaal voor iedereen van 0 tot 21 jaar leuke activiteiten te bedenken.

Hoe leuk is het bijvoorbeeld om zelf een vlieger te maken en te versieren. Kinderen van 4 tot 7 jaar kunnen op 21 juli meedoen en wie weet scheert jouw mooie vlieger dan door de lucht. Op 23 juli kunnen kinderen van 4 tot 8 jaar kennis maken met liedjes uit Afrika, Zuid-Amerika en Azië. Speel mee met deze vrolijke muziek op een djembé en samba-percussie. 

Vind je het leuk om je eigen speaker te bouwen of met lego te bouwen? Kom dan elke dinsdagochtend vanaf 20 juli om mooie creaties te maken. Ook zijn er verschillende theatervoorstellingen te zien, MIKMAK op 29 juli en Yugo en De Boom op 7, 8 en 9 augustus. Cultura biedt nog meer activiteiten, lees dus het volledige programma www.cultura-ede.nl/zomervakantie Aanmelden kan via www.cultura-ede.nl 

SPORTSERVICE Sportservice Ede: SAM Sportweek Zomer, Sportbieb SAM, Simac Ladies Tour en Kinderfestival Heideweek. Van maandag 19 tot en met donderdag 22 juli, komt SAM naar Ede. Vier dagen lang survivallen, atletiek, jongleren, balanceren en acrobatiek voor jeugd van 7 tot en met 12 jaar. En met als klap op de vuurpijl een zwemuitje bij Zwembad de Peppel.

Een week later, van maandag 26 tot en met vrijdag 30 juli is SAM voor jeugd en jongeren 7 t/m 17 jaar in de dorpen van Ede. Elke dag in een ander dorp. Stoere sporten als bootcamp, krav maga en karate, maar ook lekker chillen aan het water bij het vissen. Een update programma en aanmelden voor deze (gratis) activiteiten is noodzakelijk via www.sportservice-ede.nl/samsportweekzomer 

Sportbieb SAM Essenburg: De hele zomervakantie plezier maken in de speeltuin met verschillende sport- en spelmaterialen voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Simac Ladies Tour: Op dinsdag 24 augustus 2021 start de Simac Ladies Tour in Ede. In en rondom de stad wordt van alles georganiseerd. Kom jij naar het Raadhuisplein om wieleractiviteiten uit te proberen.

Kinderfestival Heideweek: Het is dit jaar feest op woensdag 25 augustus op het Kuiperplein.

MALKANDER Jeugd en jongeren tussen de 12 en 21 jaar kunnen op verschillende locaties en tijden gezellig langskomen tijdens de vrije inloop bij de Jongeren Ontmoetings Plek. Jongerenwerkers staan klaar om een praatje te maken en te luisteren naar jouw leuke ideeën voor activiteiten! De tijden en locaties staan vermeld in het programma.

Ook de Mobiele Ontmoetings Plek (MOP) is op verschillende dagen vrij te bezoeken in de Dorpen, bekijk de tijden en waar de SRV wagen staat in het programma. 

Daarnaast kunnen kinderen (en ouders) elkaar ontmoeten bij de speeltuin naast de kinderboerderij De Proosdij en Hofstede. Bekijk het programma voor de data en tijden. 

Elke woensdag gedurende de zomervakantie wordt Street League Ede georganiseerd voor kinderen tussen 13 en 18 jaar. Meer informatie en aanmelden via www.malkander-ede.nl 

Het complete overzicht kun je downloaden op de sites van Cultura, Sportservice Ede en Malkander-Ede.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie