Een weg
Een weg safety

Ben jij tussen de 18 en 25 jaar en wil je graag zelfverzekerd en veilig over straat?

13 juli 2021 om 13:17 Lokaal Deel je nieuws

Wist je dat er jaarlijks meer dan 25.000 geweldsincidenten op straat plaatsvinden? Dat er 1 op de 5 mannen en zelfs 1 op de 3 vrouwen te maken krijgen met geweld in zijn of haar leven?

Wij hebben een basiscursus van 4 avonden ontwikkeld om je de basistechnieken van een goede zelfverdediging te leren en jezelf in veiligheid te kunnen brengen.  Wij leren je de beginselen van het blokken bij trap- en stoottechnieken. Naast makkelijke toepasbare manieren van afweren en jezelf bevrijden, leer je ook hoe je iemand naar de grond kan werken.

Onze cursus is gebaseerd op het Israëlische Krav Maga. Een praktisch en modern zelfverdedigingsstyeem met technieken die effectief zijn en eenvoudig aan te leren. Het is een beproefde wijze van zelfverdediging. Bij het Krav Maga systeem is techniek veel belangrijker dan kracht. Daardoor is het voor iedereen geschikt en dat blijkt ook wel, want deze manier van zelfverdediging wordt van kinderen tot aan speciale leger-eenheden onderwezen.

Mocht het ooit zover komen, dan heb je na deze 4 avonden voldoende technieken onder de knie, om jezelf in veiligheid te brengen. JE voelt je veiliger, weerbaarder en zelfverzekerder.

Reacties van eerdere cursisten:

“Na deze training ben ik wel alert, maar niet meer angstig. “

“Ik sta steviger in mijn schoenen. Ik durf gemakkelijker nee te zeggen. “

“Ik straal uit dat ik me niet laat intimideren, want ik weet dat als het nodig is, ik mezelf kan verdedigen. “

“Het heeft mijn zelfvertrouwen op straat, maar ook bij het uitgaan vergroot.”

Twijfel niet langer en vergroot je zelfvertrouwen. En met dit speciale (studenten)tarief, hoef je het voor de prijs niet te laten. Klik op de button om je direct in te schrijven.

Voor wie:   iedereen van 18-25 jaar m/v
Kosten:  25,- voor de hele cursus.
Wanneer:  6, 13, 20 en 27 september 2021
Waar: Zandlaan 18, Ede
Tijd: 20:00 – 21:00 uur

Wil je nog meer informatie of heb je vragen, stuur ons dan gerust een mailtje: info@safetyandprotection.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie