Afbeelding
Foto door form PxHere

3 tips om er toch nog even tussenuit te gaan deze vakantie

16 juli 2021 om 14:01 Partnercontent

Niks liever dan deze zomer toch nog even te genieten in eigen land? In deze blog worden drie tips gegeven om er toch nog even tussenuit te gaan deze vakantie. Gezien de omstandigheden rond Covid-19 wil iedereen niets liever dan er even lekker tussenuit gaan. Aangezien naar het buitenland erg onvoorspelbaar of überhaupt niet mogelijk is, kies je toch lekker voor Nederland! Heerlijke genieten van de verschillende provincies in Nederland op een budgetproof manier. Want Corona heeft er voor gezorgd dat we toch iets minder hebben uitgegeven, maar omdat nu allemaal in een keer uit te geven is natuurlijk ook nergens voor nodig. 

Tip: Verdiep je in de provincies van Nederland

Iedere Nederlander weet dat ons land 12 provincies bevat, dat zou je tenminste toch wel horen te weten. Maar ben je al eens in alle provincies geweest? Altijd naar het buitenland op vakantie gaan zorgt ervoor dat je de mooiste plekjes van Nederland misschien toch nog misloopt. Of heb je al wel eens wat bijzondere plekken in Nederland bezocht? Je echt verdiepen en genieten van de charme van de provincies is iets wat sommigen Nederlanders zeker nog te weinig doen. Ga eens genieten van een vakantie zeeland of bezoek de Waddeneilanden van Nederland. Ben je toch meer een stadsmens? Dan hebben de randsteden van Nederland je zeker nog veel te bieden. Alles is gemakkelijk te bereiken door met het ov te reizen. Op deze manier ben je overal erg snel en hoef je niet te denken aan de hoge parkeerkosten.

Tip: Boek last minute

De meeste mensen houden natuurlijk wel echt van het strand, de zon en het warme weer. Ons landje is dan stiekem toch niet ideaal voor dit soort vakanties. Maar toch kan je enorm genieten van de prachtige zomerse dagen in Nederland. Doordat Nederland er enige tijd wordt geteisterd door het Covid-19 virus is iets vooruit plannen erg lastig. Daarom is een lastminute-boeking ideaal. Ook is dit fijn voor je werkgever, je kunt zo snel doorgeven wanneer je vrij wilt en aangezien je alle vakantiedagen hebt opgebouwd dit jaar zal dat zeker geen probleem zijn!

Tip: Vakantie vieren kost geen miljoenen

Een vakantie hoeft geen duizenden euro’s te kosten. Natuurlijk hebben we allemaal door Corona misschien iets minder uitgegeven dan we normaal zouden doen, maar misschien ook niet. Veel thuis verbouwd of geïnvesteerd in een nieuwe home office? Op vakantie gaan hoeft niet duur te zijn. Een leuk huisje huren kan overal voor een aantrekkelijke prijs. Bezoek de plaats anders al eens via Google Maps. Zo krijg je een goede indruk van de mooie omgeving die Nederland te bieden heeft.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie