De dansers van DOK
De dansers van DOK Alex beukhof

Dansvoorstelling van DOK

18 juli 2021 om 19:50 Sport Deel je nieuws

Op zaterdag 10 juli was het dan toch zover de dansvoorstelling van DOK-Ede voor alle dansers en musicalleden van de club.
Normaal gesproken is de show in een echt theater maar Corona gooide roet in het eten. En toen kwamen de versoepelingen. De danstrainers sprongen er direct op in. Enthousiast zetten de vrijwillige trainers hun schouders eronder en gingen ze voor hun leden aan het werk. 
Na een hele korte voorbereidingstijd (wel/geen publiek, wel/geen groepen) vanwege de Corona situatie, geen theater en spectaculair licht, maar wel MET publiek en goed geluid is zaterdagavond 10 juli toch een spetterende DOK dansshow neergezet in sporthal de Peppel in Ede. 
Op een paar kleine schoonheidsfoutjes na, zag het er allemaal heel fris en verzorgd uit. Leuk ook dat er zoveel verschillende dansen werden geshowd. De dansen waren erg goed getraind en ook erg afwisselend. Het was leuk om naar te kijken.

DOK is trots op de trainers Lindsay van Westering, Danique Fluit, Anna Tiemens en Romee van’t Hout die zich zo fantastisch hebben ingezet. Volgend jaar hopen we de show natuurlijk weer in een echt theater te houden. Zeker omdat DOK dan 100 jaar bestaat. We hopen op een top jaar. 

Wil jij ook graag dansen, informeer ná de vakantie dan eens naar de mogelijkheden. Je kunt bellen met 0615593830.

De dansers van DOK
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie