Roodborstjes zie je steeds vaker in de bebouwde kom.
Roodborstjes zie je steeds vaker in de bebouwde kom. nc veluwe

Natuurcentrum Veluwe organiseert vogellezingen

15 augustus 2021 om 10:10 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Natuurcentrum Veluwe organiseert in de maanden augustus, september, oktober en november vogellezingen. Deze lezingen over stads-, erf- en tuinvogels worden gegeven door een stads- en erfvogeladviseur en gaan niet alleen over de leefomgeving en kenmerken van de meest voorkomende vogels, maar ook over wat mensen in en buiten de stad kunnen doen om meer vogels (en dieren) op het erf, in de tuin en zelfs op het balkon te krijgen. Bij alle lezingen komen ook de vier V’s van Vogelbescherming aan de orde, te weten: voedsel, veiligheid, voortplanting en variatie.

Op 25 augustus start het Natuurcentrum met een stadsvogellezing. Welke vogels zijn specifieke stadsvogels en wat hebben ze nodig om te overleven? Zomaar een paar vragen waarop je antwoord krijgt tijdens de lezing over stadsvogels.

De lezingen beginnen om 19.30 uur bij Natuurcentrum Veluwe, Groot Ginkelseweg 2a, 6718 SL te Ede, en duren, afhankelijk van de inbreng van de deelnemers, ongeveer een uur. De kosten bedragen € 8,- voor kinderen 8 t/m 12 jaar en € 10,- voor volwassenen.

Kijk voor programma en overige informatie op www.natuurcentrumveluwe.nl

Voor het bijwonen van een lezing is reserveren noodzakelijk. Reservering en betaling kan alleen via www.natuurcentrumveluwe.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie