Afbeelding
@tedxmedia

Aanrijding tussen auto en voetganger op de N224

25 augustus 2021 om 15:58 Overig

EDE Tussen de rotonde en de schaapskooi op de N224 heeft woensdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een voetganger. Twee ambulances kwamen ter plaatse en een traumahelikopter is ook opgeroepen. De weg was volledig afgesloten, maar is inmiddels weer open, behalve ter hoogte van het ongeluk zelf. Daar blijft één weghelft afgezet en gaat het om en om. 

De auto is volledig van de weg afgereden en staat op de hei. Een persoon is uit de auto gehaald en rustig vervoerd naar het ziekenhuis. De voetganger is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de auto heeft voor het ongeval eerst nog een andere auto geraakt. Een vrouw reed van Ede heen, in de richting van Arnhem, toen zij de bestuurder van het latere ongeval steeds meer op haar weghelft zag komen rijden. Vervolgens werd de spiegel van de auto van de vrouw geraakt. Daarna gebeurde het ongeval met de voetganger. 

De bestuurster van de auto lijkt tijdens het rijden onwel geworden te zijn. De VOA (Verkeersongevallenanalyse) komt ter plaatse.

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie