Knieoefening in SneeuwFit-training skivereniging
Knieoefening in SneeuwFit-training skivereniging Nico de Gouw

Voorbereiding op de wintersport in Ede

27 augustus 2021 om 17:01 Sport Deel je nieuws

Na de schoolvakanties komt het najaar in zicht en denken veel mensen weer aan de wintersport. Afgelopen jaar kwam daar door de coronamaatregelen niet veel van terecht. Des te meer hoop is er voor komend seizoen. Om de conditie op peil te brengen en het risico op spierpijn en blessures te verkleinen, start de skivereniging Gelderse Vallei op 2 september in Ede een SneeuwFit-cursus.

Deze fysieke training is op donderdagavond van 20.30 tot 21.30 uur in de gymzaal aan de Verlengde Parkweg 49a. Conditie-, balans-, spier- en ski-imitatie-oefeningen helpen de wintersportliefhebbers om zich voor te bereiden op hun ski-, snowboard- of langlaufvakantie. Deze groepsgewijze lessen zijn op eigen niveau, geschikt voor jong en oud, beginner en gevorderde en staan onder deskundige leiding van sportinstructeur Marc ‘t Hart. Er wordt rekening gehouden met het coronaprotocol Verantwoord Sporten.

De cursus telt tot eind maart 27 lesweken. Vanaf eind september of eind oktober mee komen doen, kan ook. Er is een gratis proefles voor wie eerst kennis wil maken met SneeuwFit. 

Meer informatie en aanmelden: Fenna Fleer, secretaris skivereniging Gelderse Vallei, tel. (0318) 641124, e-mail skigeldersevallei@hetnet.nl en via de website www.skigeldersevallei.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie