Afbeelding
Foto door Axel Castillo form PxHere

Nieuwe Bitcoins met een stijgende waarde?

31 augustus 2021 om 15:09 Partnercontent

Met de giga populariteit van Bitcoin moet jij je ook vast hebben afgevraagd; hoe kan ik Bitcoins kopen? In de afgelopen jaren hebben vele beleggers er namelijk duizenden euro’s aan hebben verdiend. De virtuele munt is inmiddels alweer bijna 40000 euro waard en blijft stijgen. Naast de Bitcoin zijn er ook andere kleinere munten waar je in kunt beleggen, munten die net zo’n explosieve groei kunnen mee maken. Eentje daarvan is de munt Cardano die volgens de laatste Cardano nieuwsupdates flink aan het stijgen is en een veelbelovende koers tegemoet gaat. Maar wat is Cardano precies en heeft het zin om hierin te beleggen?

Cardano heeft een crypto munt die wordt verkocht onder de naam ADA, maar is zelf een gedecentraliseerd technologisch platform net zoals Bitcoin en Ethereum. Een blockchain techniek die meerdere applicaties kan laten draaien, en zich richten op financiële applicaties die wereldwijd gebruikt kunnen worden. De munt ADA wordt bepaald door het vraag en aanbod van handelaren, en is in het afgelopen jaar 1,067.43% gestegen in waarde.

Een ander blockchain techniek die in opkomst is, is het Vechain netwerk. Deze is ontwikkeld om een gedecentraliseerde controle te hebben over de supply chain netwerken wereldwijd. Denk hierbij aan de kwaliteitscontrole tijdens de volledige rit van producent naar consument. Zo gaat het laatste Vechain crypto nieuws over de kwaliteitscontrole van dierenvoeding in China waar het bloot staat aan corruptie. Jaarlijks spenderen de Chinezen miljoenen euro’s aan dierenvoeding en verwachten hier ook een hoge kwaliteit voor. Met Vechain blijft de kwaliteit gewaarborgd met een bewijs van de ingrediënten, bewijs van oorsprong, en de traceerbaarheid van elk ingrediënt tijdens de gehele supply chain. De Vechain crypto munt is verkrijgbaar onder de naam VET.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie