Savasana
Savasana Esther Meijer Fotografie

Hoe ontspanning ook jouw leven kan veranderen

28 mei 2018 om 18:00 Sport/sport Deel je nieuws

Gedurende een dag stellen we ons bloot aan heel veel prikkels. Dat kan geluid zijn, maar ook beelden en geuren. Wanneer je niet voldoende de tijd krijgt of neemt om jezelf te ontprikkelen, voel je je gespannen, opgejaagd en misschien zelfs overspannen of burnout.

Het begint soms klein. Een beetje hoofdpijn. Wat vaker last van je buik. Pijn aan je schouders of je nek. Je onderrug is wat stijver. Zo begon het ook bij mij. En ik vergat naar deze signalen te luisteren.

Tot het moment dat het niet meer anders kon. Het roer moest om en dat is het moment waarop Yin Yoga in mijn leven kwam. Yin is het tegenovergestelde van Yang. Ze hebben elkaar nodig om in balans te zijn. Wanneer je, net als ik, te veel naar Yang uitslaat, is de balans zoek. Yin helpt mij om weer in evenwicht te zijn en rust en ontspanning te ervaren.

De klachten die ik had (burnout, nekhernia's, carpaal tunnel syndroom, fibromyalgie en meer), zijn nu zo goed te hanteren, dat ik geen medicatie nodig heb. Die rust en ontspanning gun ik jou ook!

Je bent van harte welkom te komen ervaren wat Yin Yoga voor jou kan betekenen. Deze week is er zelfs een Yin & Klankreis en volgende week begint er een nieuwe serie van zes lessen. In deze serie gaan we op reis langs verschillende energiebanen (meridianen) om op die manier meer ontspanning in jouw leven te brengen.

Ga je mee op reis?
Wees welkom op dinsdagochtend of donderdagavond in Ede. De precieze tijden en locaties vind je op www.connectyin.com.

Neem gerust contact op als je vragen hebt over Yin Yoga, het aanbod of iets anders gerelateerds via vera.connectyin@gmail.com

Lieve groet & graag tot binnenkort!
Vera

De Vlinder
Connectyin - Yin Yoga en meer...
Connectyin - Yin Yoga en meer...
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie