Zangleerling Nikki schittert tijdens een optreden van de popschool
Zangleerling Nikki schittert tijdens een optreden van de popschool Alisha Urresti

Novae Popschool start nieuw seizoen met proeflesweken.

2 september 2021 om 10:19 Lokaal Deel je nieuws

In september en oktober kunnen geïnteresseerden een gratis en vrijblijvende proefles volgen. Er worden proeflessen gegeven op basgitaar, cajon, drums, gitaar, piano, keyboard, ukelele en zang. Tijdens een proefles maak je op een leuke en muzikale manier kennis met het instrument, de docent en de popschool.

De proeflessen zijn voor iedereen: beginners en gevorderden, jong en oud. Tijdens de proefles kan je ook al je vragen stellen over bijvoorbeeld de aanschaf of huur van een instrument of de muzieklessen. Na afloop weet je precies wat je kan verwachten van het (beter) leren spelen van een instrument. 

Collin Leijenaar, directeur van de popschool vertelt: “Door het volgen van een proefles ervaart de deelnemer hoe leuk het is om een muziekinstrument te spelen. En om het iedereen zo makkelijk mogelijk te maken zie je in ons online reserveringssysteem eenvoudig welke lestijden er beschikbaar zijn en je kan direct je gratis proefles boeken!”

Novae Popschool viert het 15 jarig jubileum en trakteert!

Vanwege dit 15-jarig jubileum krijgt iedereen die zich tijdens de proeflesweken inschrijft voor muziekles met een jaarabonnement bij Novae Popschool een GRATIS jaarabonnement op het online educatieplatform Masterclass ter waarde van €200 (zo lang de voorraad strekt).

Masterclass is een site/app met online lessen van internationaal bekende artiesten, koks en specialisten. Denk aan lessen rondom muziekmaken, produceren en uitvoeren van o.a. Armin van Buren, Alica Keys, Usher, Timbaland, St. Vincent, en vele anderen. Maar ook kookles van o.a. Yotam Ottolenghi en Gordon Ramsay. Leer acteren of films maken met David Lynch, Natalie Portman en Spike Lee. En nog veel meer, voor iedereen in het gezin zit er wel iets bij.

Gevoel kunnen uiten op instrument

Novae Popschool geeft moderne muzieklessen waarbij de persoonlijke interesses en specifieke wensen centraal staan. “Iedereen is uniek en heeft eigen wensen. We willen geen stempel op de leerling drukken, maar we coachen de leerling om zijn/haar unieke muzikale karakter en eigenheid te ontplooien. Al onze docenten staan met beide benen in de praktijk en verstaan tegelijkertijd als geen ander de kunst van het lesgeven. Door de lessen helpen wij de leerling zijn/haar talenten te ontwikkelen, zelfvertrouwen en de juiste technieken te ontwikkelen zodat de leerling in staat is om zijn gevoel te uiten op zijn instrument.” sluit Leijenaar af.

Aanmelden kan via https://popschool.eu/proefles

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie