repetitie TNC in Open Hof
repetitie TNC in Open Hof Anja (voorzitter)

koor tnc weer begonnen met zingen

8 september 2021 om 14:50 Lokaal Deel je nieuws

Het Christelijk gemengd koor The New Creation uit Ede, is sinds de laatste corona stop op 31 augustus, weer begonnen met de repetities in de Open Hof in Ede.

Het ruim 100 leden tellend koor staat vanaf 1 juli 2020 onder leiding van Thom Hesseling. Omdat we als koor een lange periode niet hebben kunnen zingen zijn we blij dat we nu weer kunnen repeteren onder de enthousiaste leiding van onze nieuwe dirigent.

Dit doen we volgens een speciaal voor het koor opgesteld Corona-gebruikersplan, wat is opgesteld volgens de regelgeving van het RIVM, Koorwerk Nederland en de beheerder van de Open Hof. Zo kunnen we in een zo’n veilig mogelijke omgeving zingen.

Gelukkig mogen we ook weer als geheel koor repeteren en zijn dan ook vol enthousiasme begonnen aan ons Kersrepertoire. Het koor heeft drie Kerstoptredens op haar agenda staan. Zaterdag 18 december een optreden tijdens het Kerstkorenfestival in de Oude kerk in Ede, 19 december verlenen wij onze medewerking tijdens een Kerstzangdienst in Doorwerth en we mogen zingen tijdens de Kerstnachtdienst in de Oude Kerk in Bennekom. Voor deze optredens heeft het koor nieuwe kerstnummers aangeschaft die we dan graag ten gehore zullen brengen.

Mocht u kennis willen maken met het koor, dan bent u van harte welkom op een repetitieavond. Vooral bassen zijn van harte welkom!

Gezien de coronaregels graag wel eerst even aanmelden.

Dit kan bij Huib van Stein Callenfels tel: 06-22483228 of via absentie@thenewcreation.nl

Kijk ook eens op onze website: www.thenewcreation.nl  of Facebook: chr.gem.koorthenewcreation

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie