Afbeelding
Ted Walker

Arrestatieteam naar woning na steekpartij Rembrandtlaan Ede

11 september 2021 om 19:09 Misdaad

EDE Bij een steekpartij op de Rembrandtlaan in Ede is zaterdagavond een 30-jarige man uit Ede ernstig gewond geraakt. Een 25-jarige Edenaar werd diezelfde avond aangehouden. De politie onderzoekt de zaak.

De steekpartij gebeurde in de woning van het slachtoffer. Hij slaagde er vervolgens in om naar buiten te lopen en werd op straat al snel geholpen door omstanders die ook de hulpdiensten inschakelden.

De 25-jarige verdachte bevond zich na het incident in zijn eigen woning. Een arrestatieteam van de Dienst Speciale Interventies moest ter plaatse komen om hem uit zijn huis te halen. 

Het team heeft met een drone gekeken waar de verdachte zich bevond. Toen hij was gelokaliseerd, probeerde een onderhandelaar de verdachte over te halen zijn woning te verlaten. Toen dit niet gebeurde, traden de leden van het arrestatieteam binnen, waarbij de deur werd ingebeukt. Het team betrad de woning vervolgens in alle rust. De verdachte werd weggevoerd in een arrestantenbusje van de politie. Waar hij naartoe is gebracht, is niet bekend.

Verschillende opsporingsdiensten van de politie kwamen ter plaatse om het incident in kaart te brengen. Mogelijk gaat het om dezelfde persoon die eerder deze maand dreigde met een mes. Dit is echter nog niet door de politie bevestigd.

Bron: Ted Walker

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie