Afbeelding
PR CKV Reehorst '45

CKV Reehorst’45 start met mooie zege

12 september 2021 om 09:25 Korfbal

EDE De Reehorst korfballers zijn de veldcompetitie in de derde klasse uitstekend begonnen. Tegen VDOZ (Kudelstaart) werd een ruime 19-11 overwinning behaald.

,,Na een klein jaar geen competitie gespeeld te hebben was het eindelijk weer zover. Voor veel ploegen, dus ook Reehorst het moment om te kijken waar ze staan. Wij willen graag promoveren maar na twee jaardoor de corona niet voltooide veldcompetitie korfbal is het afwachten”, opende trainer Jaap van de Bergh.


PR CKV Reehorst ‘45

De extra promotie drive werd door de supporters ‘Vakkie 3’ letterlijk en figuurlijk ondersteund met een mooie sfeeractie.

,,Dit mede omdat op deze dag nogmaals het 75-jarig jubileum, dat eerder wegens corona moest worden uitgesteld nu werd gevierd. Mooi om te zien hoe de club ook meeleeft met deze doelstelling. Taak aan het team om dit over te nemen”, ging Van de Bergh verder. 

Aanvankelijk liep het echter wat stroef, wat resulteerde in een 1-3 achterstand. Hierna kreeg Reehorst zijn zaakjes echter beter op orde en nam het initiatief in de wedstrijd over, wat resulteerde in een 9-7 ruststand. 

Na in de rust de puntjes op de de bekende ‘i’ te hebben gezet, begon de ploeg uit Ede op stoom de raken. In korte tijd werd uitgelopen naar 15-7, waarna de wedstrijd gespeeld was. Uiteindelijk werd er, na nog wat goals over en weer, afgefloten bij een 19-11 eindstand.

..Een goede start van ons eerste team. Dit resultaat smaakt naar meer. Komende zaterdag gaan we op bezoek bij hekkensluiter KCD (Doorn)”, besluit de Reehorst trainer.

Alle sportverhalen helemaal lezen? Word lid van Ede Stad.nl Premium via edestad.nl/premium.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie