Showband Irene tijdens de bandparade Bemmel
Showband Irene tijdens de bandparade Bemmel Showkorpsen Irene

Spetterend begin voor Showkorpsen Irene

13 september 2021 om 09:39 Lokaal Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag waren de beide showkorpsen van Irene Ede te gast bij de Band Parade Bemmel ‘21. Na een flinke bui brak de zon door en kon het hele dorp genieten van de muziek. De showkorpsen van Irene Ede bestaan uit koperblazers en slagwerkers, die samen muziek maken en shows uitvoeren in hun eigen unieke stijl. De vereniging telt een showband,  jeugdshowband, de veteranen van Iren3 en natuurlijk de Irene Music Kids. Alle bands maken wekelijks samen muziek.

Wil je ook eens komen luisteren en meemaken hoe gezellig dat is, zo’n showband, kom dan gerust langs. Op zaterdag 30 oktober staan de deuren van verenigingsgebouw de Kei aan de Peppelensteeg open tijdens de open dag. Dan kun je meedoen met muziekles, instrumenten uitproberen, meelopen in de mars en natuurlijk genieten van een optreden.

En voor de jongsten zijn er in de hele maand oktober proeflessen Algemene Muzikale Vorming op donderdagmiddag 16-17 uur. Om zeker te zijn van een plek, kun je reserveren op www.irene.nl. Wil je liever eerder langskomen? Meld dat dan op de website. Dan maken we een afspraak om te komen kijken.

Jeugdshowband Irene
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie