Ronnie Tober en Belinda Kinnaer hebben een aantal mooie muziekstukken gezongen bij Uitvaarthuys de Vallei.
Ronnie Tober en Belinda Kinnaer hebben een aantal mooie muziekstukken gezongen bij Uitvaarthuys de Vallei. Dineke de Ruiter

Ronnie Tober opent Uitvaarthuys de Vallei

15 september 2021 om 15:48 Zakelijk

BENNEKOM De deuren van Uitvaarthuys de Vallei aan de Weerkruislaan 97A in Bennekom stonden zaterdag 11 september voor bezoekers open. Tevens was er op de parkeerplaats voor het pand een uitgebreide uitvaartbeurs georganiseerd. Om 10.00 uur werd het nieuwe Uitvaarthuys van De Ruiter Uitvaartzorg geopend door zanger Ronnie Tober. Tevens heeft hij met zangeres Belinda Kinnaer een aantal mooie muziekstukken gezongen. 

In navolging van de Uitvaarthuyzen in Ede en Veenendaal heeft Dineke de Ruiter besloten om in Bennekom op 1 januari 2021 haar derde Uitvaarthuys de Vallei te openen. Door de coronamaatregelen kon er toen helaas geen open dag of officiële opening plaatsvinden en dat is nu ruimschoots goedgemaakt. 

De open dag is goed bezocht en de lezingen in de aula over Euthanasie en over Dementie in Beeld zijn door meer dan 110 huisadressen bekeken. Wie deze lezingen nog wenst te zien kan dat doen via www.deruiteruitvaartzorg.nl/livestream 

OPBAARKAMERS EN AULA In Bennekom zijn twee sfeervolle huiselijke 24-uurs opbaarkamers gerealiseerd. Nabestaanden ontvangen sleutels van de opbaarkamer zodat zij op bezoek kunnen wanneer zij wensen. Families hebben de mogelijkheid om een intiem afscheid te organiseren in de mooie aula. Hier kunt u, zonder tijdsdruk, een afscheid tot 55 personen organiseren. 

De aula heeft een natuurlijke uitstraling gekregen en is voorzien van een goede geluidsinstallatie, een groot TV scherm en een beamer. Een geluids- en/of beeldopname behoort ook tot de mogelijkheden. Indien u wenst zorgt De Ruiter Uitvaartzorg voor de fotopresentatie en voor uw gekozen muziekstukken. Zo heeft u de tijd om zich te richten op het afscheid. 

In de ontvangstruimte of bij goed weer ook buiten op het terras kunnen mensen worden ontvangen. Formeel of informeel. Koffie en thee en een lekkere high tea of een informele borrel met koude en warme hapjes of bittergarnituur? U bepaalt en onze eigen gastdames zorgen voor uw gasten. 

INLOOPAVOND Een keer komen kijken kan op afspraak of op de eerstvolgende inloopavond op dinsdag 5 oktober van 19.00 uur tot 21.00 uur. 

Wilt u liever een wensenboekje aanvragen of een persoonlijk informatief keukentafelgesprek, dan kunt u een mail sturen naar De Ruiter Uitvaartzorg, dineke@deruiteruitvaartzorg.nl of u kunt bellen naar 06-10710789.

Meer informatie: Uitvaarthuys de Vallei, Weerkruislaan 97A, 6721 BS Bennekom, www.deruiteruitvaartzorg.nl, info@deruiteruitvaartzorg.nl

Deze advertorial wordt u aangeboden door Uitvaarthuys de Vallei. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie